onsdag den 26. oktober 2011

Brightcove Uutta Pelaajat pyrkivät parantamaan HTML5 Videoyhteensopivuus

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/kEyChYUB4Zo/:

bcheader

Katsoo web videosisältöä kolmeen eri laitteille on todennäköisesti tuottaa kolme eri tuloksia. Vaikka on mahdollista saada koko video pelata kunnolla, usein on epäjohdonmukaisuuksia miten pelaaja raportit itse, miten video on pyydetty ja välimuistiin, ja miten se suodatetaan tai näytetä. Se on paha riittää käyttäjä, mutta mainonta se voisi olla kohtalokasta. Jos ette voi taata sisältöä, miten aiotte varmistaa mainoksen?


Brightcove ottaa tämän ongelman päineen kanssa uusia HTML5-yhteensopivien "älykkäitä pelaajia" ja ekosysteemi, joka pyrkii tunnistamaan ja huomioon eroja Webkit renderointilaitokset, käyttöjärjestelmät, ja niin edelleen. He koonneet hieman pamfletti voit tutkia, jos olet kiinnostunut.


Pohjimmiltaan ilmoitus on, että ne ovat luoneet keskellä kerros HTML5 video analoginen, joka niille on ollut Flash konttien ja tällainen vuosia. Brightcove abstraktio kerros toimii keskellä mies välillä video kontti ja mitä on pyytää sitä. Näin Brightcove voi tasoittaa tunnettu ristiriidat selaimissa toimii eräänlaisena tulkkina ja varmistaa, että video lataa oikein ja seuranta ja mainoksia näy oikein. Muokkausvaihtoehtoja niiden Flash kontti ulotettava HTML5 samoin.


Luonnollisesti pirstoutuminen vaikuttaa <video> tagi on jotain, joka myös on tajunnut eri selainten ja käyttöjärjestelmien. Mutta jos olet mainostaja ja haluat tulevaisuuden itseäsi vastaan ​​juuri nyt, et halua odottaa Mozilla tai Apple tuoda koodi jopa koodi.









Ingen kommentarer:

Send en kommentar