onsdag den 26. oktober 2011

Sprintin LTE saada Advanced vuonna 2013, WiMAX n alemmuuskompleksi kiristyy

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/25/sprints-lte-getting-advanced-in-2013-wimaxs-inferiority-compl/:

Sprint juuri aloittanut rakennuksen pois sen LTE-verkon , mutta on innokas majavien, että ne ovat seudullamme Overland Park puhutaan jo ottaen Nyt Network seuraavalle tasolle. Iyad Tarazi, Sprintin VP verkon kehittämisen ja suunnittelun, sanoi, että Sprint tulee liikkuvan pois LTE-Advanced verkkoon ensimmäisellä puoliskolla 2013. (Kuten lyhyt kertaus, LTE-Advanced on totta 4G-tekniikkaan , joka voi tehdä säännöllisesti LTE nopeuksilla katsoa positiivisesti jalankulkijoiden verrattuna.) Tarazi lisäsi, että näkisimme 12 LTE laitteita vuonna 2012 ja että yli 250 miljoonaa ihmistä pääsevät Sprint- maustettu LTE loppuun mennessä 2013 - kanssa Voice over LTE palvelu tulossa ensimmäisellä neljänneksellä että vuoden. Niille (satoja?) Teistä huolissaan heidän kohtalostaan ​​ja WiMAX, hyvin, älä. Ilmeisesti, out-of-eduksi 4G-verkon edelleen tuettaisiin useita vuosia, koska Sprintin kanssa Clearwire. Joten näyttää siltä Sprintin todella tekee ajaa Verizon LTE hegemoniaa. Onnea Mr. Hesse, olet todennäköisesti aio sitä tarvitsevat.

Sprintin LTE saada Advanced vuonna 2013, WiMAX n alemmuuskompleksi tiivistyy alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 25 lokakuu 2011 23:09:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink CNET | lähde Fierce Wireless | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar