onsdag den 26. oktober 2011

Exploring Muu maailma Computing n super-vihreä pääkonttori

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/TuDCikAfKVo/exploring-other-world-computings-super-green-headquarters.ars:



Woodstock, Illinois on ehkä tunnetuin sen pääosassa rooli vuoden 1993 elokuva Groundhog Day . pieni Burg, noin tunti luoteeseen Chicago, seisoi pienten Pennsylvania kaupunki Punxsutawney läpi elokuvan. Oikeustalo Square käytettiin ampua kuuluisa kokouksen välillä Bill Murrayn hahmo, Phil Connors, ja vakuutus myyntimies Ned Ryerson, jossa Connors askeleen pois jalkakäytävän osaksi "doozy" ja muta lätäkkö.


Woodstock sattuu olemaan myös kotiin yksi vihrein rakennusten koko maassa. Tämä rakennus on nykyinen pääkonttori Mac päivittää ja lisävaruste päättäjien Muu maailma Computing . Ars äskettäin ollut tilaisuus ottaa kierros laitoksen ja tutkia joitakin sen vaikuttava vihreä "ominaisuuksia." Olemme myös puhui toimitusjohtaja Larry O'Connorin kuinka ajaa rakentaa niin ympäristöystävällinen rakennus on sama asema, joka työnsi hänet rakentamaan OWC n Mac-yrityksille ensimmäinen paikka, aivan kirjaimellisesti paljain käsin.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar