onsdag den 26. oktober 2011

Droid RAZR Ennakkotilaukset alkavat näkyä Verizon huomenna, laivat Blur fanit ennen 10 marraskuu

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/26/droid-razr-pre-orders-go-live-on-verizon-tomorrow-ships-to-blur/:


Kuka sanoi, ettei ole sellaista asiaa kuin toisen mahdollisuuden? Kun resurrecting RAZR tuotemerkki juuri viime viikolla Motorolan äskettäin lyödyt Droid jäsen , Verizon nyt valmistautuu ennakkoon vedenpaisumus on 27.. Aivan oikein, alkaa huomisaamuna kello 8 EST, Big Red n dual-core 4G LTE handset'll laiva ulos innokkaita Subs joka jysäyttää alas 299 dollaria on urakkahinta ennen 10 marraskuu . Jos et ole Early Bird tyyppi, sinun täytyy istua tiukka vähäsen pidempi kuin suunnitelmat myymälässä käynnistää ole vielä julkistettu. Tietenkin voit aina pysyä entisellään, että mahdolliset Galaxy Nexus tehdä ensimmäinen paikka harjoittaja debyytti, tai jopa ylittää varpaita varten Nokia Lumia 800 (voi toivoa, eikö?). Whatever haluatkin, tänä jouluna on varmasti tulossa on runsaudensarvi high-end mobiili vaihtoehtoja. Tutustu viralliseen paininjalan tauon jälkeen.

Jatka lukemista Droid RAZR ennakkotilauksia alkavat näkyä Verizon huomenna, laivat Blur fanit ennen 10 marraskuu


Droid RAZR Ennakkotilaukset alkavat näkyä Verizon huomenna, laivat Blur fanit ennen 10 marraskuu alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 26 lokakuu 2011 11:40:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar