onsdag den 26. oktober 2011

Mario Kart 7 Monitoimiohjauspyörä Nintendo 3DS pitäisi auttaa ajelehtia ohi Toadie

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/25/mario-kart-7-steering-wheel-for-nintendo-3ds-should-help-you-dri/:


Ei ole mikään salaisuus, että Mario Kart 7 johtuu ulos joulukuussa, mutta Nyt näyttää siltä, ​​että tietyt 3DS-yhteensopiva ohjauspyörä päässä Hori on liian. (Stoked?) Mukaan Andriasang, Amazonin Japanin sivustolla listattu perifeerinen sans kuvia, hinnoittelu se viileässä ¥ 1280 (noin 17 dollaria). Pian tämän jälkeen blogi repeytynyt muutaman paina laukausta kyseisen yksikön, joka näyttää oudolta sekoitus iPhone-suuntautunut Helix otteen ja Nintendon oma Wii Wheel . Kiinnitys sanotaan ominaisuus viritetty olkapään laukaisee ja Nintendon virallinen hyväksyntänsä, mutta ei pisteet ylimääräistä SlidePad toimintoja. Löydät laukaus takaisin menneisyyden tauko ja lisätietoja alla olevasta osoitteesta.

Jatka lukemista Mario Kart 7 Monitoimiohjauspyörä Nintendo 3DS pitäisi auttaa ajelehtia ohi Toadie


Mario Kart 7 Monitoimiohjauspyörä Nintendo 3DS pitäisi auttaa ajelehtia ohi Toadie alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 25 lokakuu 2011 22:19:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Joystiq , TechCrunch | lähde Andriasang (1) , (2) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar