lørdag den 17. september 2011

Viikko webissä: älypuhelin sodat, ohjelmointi sotia, ja P2P Wars

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/x34v9JR39Do/week-on-the-web-smartphone-wars-programming-wars-and-p2p-wars.ars:


Omistaminen pino: oikeudellinen sota hallita älypuhelinalusta : Smartphone Wars on tullut kaikkialle ulottuva oikeudellisen taistelun, jossa tekijänoikeudet, tavaramerkit ja patentit käyttöön yhtä loukkaavaa aseita. Oikeustieteen professori kertoo, mitä kaikki taistelut on todella kysymys: rahaa, tietenkin.


Kriitikot soittaa foul kuten Google vie pyritään JavaScript kanssa Dart : Google valmistautuu paljastaa uuden client-side ohjelmointikielen Web tavoitteena lopulta syrjäyttämään JavaScript. Mozillan Brendan Eich, luoja JavaScript, on joukossa kriitikot, jotka ovat huolissaan, miten suunnitelma tulee vaikuttamaan avaa Web.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Inferno OS Running Android-puhelinten

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7GCzhklkfcQ/Inferno-OS-Running-On-Android-Phones:

Uusi submitter Digi-Johannes kirjoittaa "Työntekijät Sandia National Labs ottaneet Inferno OS Android-pohjaiset puhelimet, korvaa oletuksena Java UI. Sovelluksia kirjoitettu Limbo sijaan Java. Koko ilmoitus on bitbucket arkistoon, ja lyhyt video osoittaa joitakin sen ominaisuuksia. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Viikko Apple: masokisti painos

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/GA8h55NNECg/week-in-apple-masochism-edition.ars:



Meillä voi olla enemmän kuin puolittain syyskuussa ole perinteistä Apple tapahtuma vielä suunniteltu, mutta se ei tarkoita uutinen on ollut hidasta. On vielä iPhone 5 huhuja, varsinkin kun ne liittyvät vapauttamista iOS 5 ja mahdollinen Sprint yhteensopivuus. Keskustelimme myös mahdollisen MacBook Pro-prosessori kolahtaa, Applen tapauksessa vastaan ​​Samsung Saksassa, ja kirjoitti kokemuksemme työskentelevät iPad koko päivän. Etumatka kiinni? Olet tullut oikeaan paikkaan.


Masokisti minua? Ars kirjailijan iPad vain työpäivä : Kuinka helppoa on täydellinen koko työpäivän, kun vain käyttää iPad? Yksi intrepid Ars Editor oppii, että-yllätys!-Se on todella toteutettavissa.


Onko tämä "iPhone 5" näytön suojus esimakua uuden iPhone design? : uusi näytön suojus, joka on muka iPhone 5 tulosta edellinen kuvaukset "radikaalisti" eri muodossa tekijä.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





LG kiusaa LU6200 kanssa 1.5GHz dual-core prosessori, 720p HD-näyttö, Gingerbread ja 75Mbps LTE

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/17/lg-teases-lu6200-with-1-5ghz-dual-core-cpu-720p-hd-display-gin/:


Olemme hiljattain luiskahtanut uusin älypuhelin LG: n valmistautuminen Kotimaassaan ja Vau, tämä plus-kokoinen kauneus on varmasti kääntää katseet Etelä-Koreassa. Laite tunnetaan vain LU6200, mutta se pakkauksissa 4,5 tuuman AH-IPS näyttö 720p-resoluutio, dual-core 1.5GHz Scorpion CPU, adreno 220 GPU, sekä 8 megapikselin AF kamera ja yhteyden U + LTE-verkon (joka tukee suurin teoreettinen latausnopeus 75Mbps). Lisäksi käyttäjät löytävät 1.3MP eteenpäin suunnatut cam, 1 Gt muistia, 4GB sisäänrakennettu varastointi, 1830 mAh akku, 801.11b/g/n ja Bluetooth 3.0 sekä tuki DLNA, MHL, WiFi Suora ja NFC . Erityisesti Korean markkinoille, laitemyynti voi myös vastaanottaa digitaalisia radio-ja televisiolähetyksiä läpi maanpäällisen DMB . LG on julkaissut teaser-sivua Gingerbread-powered älypuhelin, jonka ennakkotilauksia sanotaan alkaa 26. syyskuuta - vaikka siellä vielä ole sana hinnoittelusta. Se on varmasti mielenkiintoinen, vaikka me mielellämme odottamaan yhdysvalloissa version ennen ryhmäveneillä meidän säästöpossu ... uudelleen.



[Kiitos, Nimetön]

LG kiusaa LU6200 kanssa 1.5GHz dual-core prosessori, 720p HD-näyttö, Gingerbread ja 75Mbps LTE alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 17 syyskuu 2011 16:59:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Moveplayer (käännetty) | lähde LG U + (korea) | Lähetä | Kommentit

Maine koulupiiri Antaa iPadin Joka Kindergartner

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8bdtf41Fa0Y/Maine-School-District-Gives-iPad-To-Every-Kindergartner:

Nimetön lukija kirjoittaa "" Auburn, ME koulupiirin käyttivät enemmän kuin $ 200.000 asu jokainen sen 250 kindergartners kanssa [iPads], sekä tukeva tapauksissa suojella heitä. Kouluviranomaiset sanovat olevansa ensimmäinen julkinen koulupiirin maassa antaa jokaiselle kindergartner iPad. Mrs McCarthy sanoo työkalut antaa hänelle 19 opiskelijaa enemmän välitöntä palautetta ja yksilöllistä huomiota kuin hän koskaan voisi. " Onko tämä parantaa alhainen testin tulokset, tai olla toinen jos enemmän rahaa ei tuota parempia koulutus lopputulos? "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Frankfurtin autonäyttelyssä 2011 wrap-up

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/17/frankfurt-motor-show-2011-wrap-up/:

Frankfurtin autonäyttelyssä 2011 wrap-up

2011 Frankfurtin autonäyttelyssä on edelleen liikkuva, mutta väkijoukkojen innokkaan saksalaisen moottorin harrastajat täyttää salit olemme tarttumalla passimme ja pakenevat mukanaan Yhdysvaltoihin. Tämänvuotinen Show oli enemmän EV ja infotainment-täytettyjä autoja kuin koskaan aikaisemmin, ja jos mitä näimme täällä on mitään viitteitä, Tulevaisuuden auto on ainakin yksi älypuhelimen tai tablet rakennettu siellä jossain - ehkä kaksi . Nauti Galleria alla satunnaisia ​​kuvia Näytä lattialla kuin me levätä valmentaja ja yrittää kuroa umpeen nukkumaan.



Ja jos tarvitset vielä enemmän kattavuutta, pään yli, meidän hyviä ystäviä Autoblog. Kuten tavallista he pakkomielteisesti kata näyttää .


Jatka lukemista Frankfurtin autonäyttelyssä 2011 wrap-up


Frankfurtin autonäyttelyssä 2011 wrap-up alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 17 syyskuu 2011 15:24:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Viikko peleissä: Golden NES kärryt, Gears of War 3, Hard Reset tarkastelu

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/_3DM2dfxAk0/week-in-review-golden-nes-carts-gears-of-war-3-hard-reset-review.ars:



Kuinka paljon rahaa olisit valmis maksamaan yhdestä pelistä? Suosituin tarina katsoin kallein NES peli markkinoilla, ja tarinat kultainen cart. Olemme myös tarkastellaan sekä hard reset ja Gears of War 3.


Tule ja tutustu juttuja on jäänyt tällä viikolla.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Muussaamiseen Useiden Web Services

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8ME9NtM9DuA/Mashing-Up-Multiple-Web-Services:

GMGruman kirjoittaa "Ted Samson raportit uusi Web-sovellus dubattuna ifttt.com että mashes ylös kaikki ne Web services me rutiininomaisesti käyttää. Nykypäivän Web on täynnä huikea määrä palveluja, joissa käyttäjät voivat puhua mieltään (Twitter), nappaa tärkeitä tietoja ( mitään uutisia tai blogi lähde), tallentaa tärkeitä tiedostoja (Dropbox tai Box.net), yhteistyötä vertaisten kanssa (Facebook tai Google +), ja paljon muuta. unelma on pitkään ollut keksiä keinot saada nämä usein hajanaista ja siled palveluja vuorovaikutuksessa toisiaan luoden jotain suurempaa kuin osiensa summa. Se toimii mitata, kuinka pitkälle olemme tulleet alkuajoilta erikoistuneita, yhden tarkoituksen mashup, tai monimutkaisempia SOA jäsen jossa palvelut olivat mukulakivisiä yhdessä monimutkaista ja koodaus vastaa ilmastointiteippiä. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Evolta robotti ottamaan Ironman Triathlon, valloittaa kurssi viikolla

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/17/evolta-robot-to-take-on-the-ironman-triathlon-conquer-the-cours/:


Panasonicin pieni akkukäyttöinen bot että voisi Evolta, on kerännyt huomiomme useita kertoja vuosien varrella. Se on jo kiipesi ulos Grand Canyon ja käveli 500km Tokiosta Kiotoon , mutta ilmeisesti kumpikaan riitti todistamaan sen ja sen kaima akkujen totta miehiään. Tällä kertaa Panasonicin asettaa kolme robottien kautta Ironman Triathlon Havaijilla, ja heillä on viikossa uida 2,4 kilometriä, pyörä 112, ja ajaa 26,2 kilometrin maraton. Toisin meatbags käynnissä kilpailu, joka on päivä loppuun, robotit saavat viikossa - vaikka he ovat tekemässä heidän asia 24 vuorokauden aikana vain taukoa ladata heidän kolme AA-paristoa. Kiehtoi? Kilpailu alkaa 23. lokakuuta, joten siellä on runsaasti aikaa katsella asianmukaisesti dramaattinen video selittää haaste triumviraatti pieni triathlonisteille tauon jälkeen.

Jatka lukemista Evolta robotti ottamaan Ironman Triathlon, valloittaa kurssi viikolla


Evolta robotti ottamaan Ironman Triathlon, valloittaa kurssi viikolla alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 17 syyskuu 2011 14:07:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Huffington Post | lähde Panasonic | Lähetä | Kommentit

SpyEye Botnet Verkot Huijari $ 3.2M kuudessa kuukaudessa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/MtCw19VOUrw/SpyEye-Botnet-Nets-Fraudster-32M-In-Six-Months:

wiredmikey kirjoittaa "SpyEye Trojan on hyvin ansaittu paikka kunnioitusta Cyber-maanalainen niin tehokas ja joustava pala haittaohjelmia. Nämä samat ominaisuudet on saatu myös Bane lukemattomien uhrien ja turvallisuus yhteisöä, ja uusi tutkimus antaa vielä uusi muistutus miksi. mukaan tietoturva-asiantuntijat, hakkeri hänen aikaisin 20s tunnetaan alias "Soldier" johti pankin petos operaatio, tasautettava 3200000 dollaria kuuden kuukauden aikana. pohjainen SpyEye rikollisohjelmat pakki ja avusti rahaa muulit ja rikoskumppani uskotaan asua Hollywoodissa, Soldier käski botnet yli 25000 tietokoneita huhti 19 ja 29 kesäkuu että vaarantunut pankkitilit ja läksi voittoja. Suurin osa uhreista oli Yhdysvalloissa, mutta siellä oli kourallinen uhreja 90 muissakin maissa. joukossa vaikuttaa järjestöt olivat pankit, oppilaitoksiin ja valtion virastoille. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Shapeways tarjoilee Prêt-à-imprimer 3D luut, Lagerfeld seisoo täyttä luuston vaihto

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/17/shapeways-serves-up-pret-a-imprimer-3d-bones-lagerfeld-stands-b/:


3D painettu suklaata ? Toki kuulostaa harmittomalta tarpeeksi. Mutta made-to-order 3D painettu luut? Nyt se on vain sairaalloista. Sillä kirurgiseen ryhmään Glasgow'n Royal Hospital sairaiden lasten kuitenkin Techin tulla kätevä kuin budjetti-hinnoiteltu, leikkaukseen suunnittelun työkalu. Mark Frame, ortopedisen leikkauksen harjoittelijana RHSC ensin keksi idean luoda osteo-telekopion jälkeen kallis yliopisto-made replica, tilattu menettelyä, ei täyttänyt tarvittavat osa-ja koko vaatimukset. Käytyään hieman itse määritetty Internet Research, Frame selvittäneet menetelmä luoda tekee potilaan murtui kyynärvarsi käyttäen TT käsitelty kautta avoimen lähdekoodin OsiriXistä ohjelmistoja . Nämä olivat sitten läpi erillinen MeshLab sovelluksen siivota mitään artifacting, ja lopulta viedään 3D-yhteensopiva. STL-muodossa. Tuloksena tiedostot lähetettiin Shapeways tulostusta , jossa valkoinen muovi luun kopiot toimitetaan vain seitsemän päivää myöhemmin £ 77. Sairaalan ollut niin tyytyväinen edullinen lopputulos, että se on jo alkanut prep työtä lonkkaleikkauksen käyttäen monistaa lantion - ja, no, ne eivät määritä jos potilas oli Fashion Victim.

Shapeways tarjoilee Prêt-à-imprimer 3D luut, Lagerfeld seisoo täyttä luuston korvaavan alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 17 syyskuu 2011 12:52:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Shapeways | Lähetä | Kommentit

NRO Declassifies KH-9 Satellite

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/X6oMMeufxiQ/NRO-Declassifies-KH-9-Satellite:

schwit1 kirjoittaa "Big Bird, joka virallisemmin tunnetaan KH-9 Hexagon satelliitti, saatettiin ensimmäisen kiertoradalle vuonna 1971 sen jälkeen kehitystä National Reconnaissance Office (NRO), mikä tekee siitä yhden maailman kehittyneimmistä vakoilusatelliitteja aikansa. Se uskotaan tuottanut kuvia Neuvostoliiton, Kiinan ja muiden maiden, jotka järjestetään strategisesti tärkeitä Yhdysvaltain hallituksen kautta kylmän sodan. Mutta se oli koskaan nähnyt ulkopuolella tiedustelupalvelu. Tänä viikonloppuna, se on saatavilla kaikki Washington ala nähdä, mutta vain yhden päivän. Juhlistaakseen 50-vuotisjuhlaansa, NRO yhdessä Smithsonian Institution, on ensimmäistä kertaa julkisesti näyttämällä hiljattain luokitus jäänne on Steven F. Udvar-Hazy Center Chantilly, Va Näin Intelligence Agency on kehotukset enemmän kuin vain hieman jännitystä keskuudessa tiedustelu asiantuntijoita ja teknisen harrastajat. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.