lørdag den 17. september 2011

Verizon alkaa "optimoimaan" (lue: kuristus) verkosto eniten tietoja nälkäinen käyttäjät

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/16/verizon-starts-optimizing-read-throttling-network-for-the-m/:


Emme voi sanoa ettemme ei varoitettu, koska Verizon päivitti tiedot politiikasta takaisin helmikuussa , mutta silti booli suolistossa kuulla sen "verkon optimointi" suunnitelma tuli voimaan eilen. Uusi politiikka sivu huomautti Droid-Life kertoo miten politiikka vaikuttaa vain "top 5 prosenttia tietojen käyttäjien kanssa 3G-laitteiden rajaton data suunnitelmia" (LTE ja porrastetun tietojen käyttäjät ovat selkeitä) hoitamalla nopeuksilla, kun yhteys sen tornit se on pitänyt ovat ruuhkaisia. Nämä edellytykset, kutsutaan verkko tiedustelutietojen Big Red, ovat miltä se tuntuu erottaa tämän järjestelmän pelkästä tietojen kuristamalla , koska se vaikuttaa vain vähän käyttäjiä (ne kuluttavat 2GB tai enemmän tietojen kuukaudessa) tiettyinä aikoina ja paikoissa, mutta on vaikea Katso muulla tavalla. Jos olet yksi niistä kärsivien, odota viesti laskussa tai Omat Verizon huomioon, vaikka voit mennä ja pois vaikuttanut konsernin riippuen käytöstä. Hit lähde linkkiä kaikkia yksityiskohtia - kenenkään muun mielestä se ei ole sattumaa tämän politiikan piipahti juuri ennen iPhone 4 tuli Verizon ja sitä toteuttaa viikkoa ennen seuraavaa iThing odotetaan saapuvaksi?

Verizon alkaa "optimoimaan" (lue: kuristus) verkosto eniten tietoja nälkäinen käyttäjät alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 16 syyskuu 2011 23:35:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Droid-Life , Verizon | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar