lørdag den 17. september 2011

Seitsemän valtiota vastustavat AT & T / T-Mobile sulautuma, AT & T ei ole huolissaan

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/wL9dXIv8V1I/:

attmo

"Ehdotettu sulautuma estetään kilpailua markkinoilla, jotka ovat ratkaisevia New Yorkin kuluttajille ja yrityksille, vähentäen samalla pääsy edullisia vaihtoehtoja ja uusin laajakaista-pohjaisiin teknologioihin."


Joten sayeth New York Attorney General Eric Schneiderman , joka on liittynyt asianajajien yleinen kuuden muiden valtioiden tukemiseksi Department of Justice puku, joka yritti pysäyttää vireillä AT & T / T-Mobile sulautumista.


Ja niin AT & T / T-Mobile hulluutta jatkaa.


Valtioita, jotka ovat tulleet ulos kannattaa DoJ puku ovat New York, Kalifornia, Illinois, Massachusetts, Ohio, Pennsylvania ja Washington. Vaikka edessä asennus opposition, AT & T näyttää melko ihmeissään siitä koko tilanteesta. AT & T tiedottaja Michael Balmoris on todennut, että "se ei ole epätavallista, valtion asianajajien yleisesti osallistua DoJ yrityskeskittymien valvonnan menettelyissä tai tuomioistuin viilaus." Käännös: se ei ole iso juttu.


Se ei todellakaan haittaa, että AT & T voi luottaa tuen 11 valtioita, jotka ovat julkisesti kannatti käsitellä. Alabama, Arkansas, Georgiassa, Kentuckyssa, Michigan, Mississippi, North Dakota, Etelä-Dakota, Utah, West Virginia ja Wyomingin ovat kaikki heittäneet tukensa takana AT & T ja T-Mobile, oletettavasti koska ne hyötyvät lisääntynyt langattomien laajennuksiin ja enemmän työpaikkoja.


Yhdistyminen sai myös vilkas puolustus eilen pienestä, 15 House demokraattien (joista 11 sai kampanjan kannanottoa AT & T ), joka kannusti presidentti Obama ratkaista hyväksi paljon. Saat todella utelias, vain Arkansasin, Georgia ja Kentucky päällekkäisyyksiä luettelon mukaan tuki sulautumisen, ja valtiot, joille nämä 15 demokraattien edustavat.


Onhan tämä, AT & T on vain muutama esteitä kohtaavat, kun asia viedään oikeuteen. Ei mahdoton tehtävä, mukaan Reuters : se tarkoittaa vain AT & T on vakuuttavan vielä muutamia ihmisiä ennen ratkaisuun päästään.









Ingen kommentarer:

Send en kommentar