lørdag den 17. september 2011

Evolta robotti ottamaan Ironman Triathlon, valloittaa kurssi viikolla

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/17/evolta-robot-to-take-on-the-ironman-triathlon-conquer-the-cours/:


Panasonicin pieni akkukäyttöinen bot että voisi Evolta, on kerännyt huomiomme useita kertoja vuosien varrella. Se on jo kiipesi ulos Grand Canyon ja käveli 500km Tokiosta Kiotoon , mutta ilmeisesti kumpikaan riitti todistamaan sen ja sen kaima akkujen totta miehiään. Tällä kertaa Panasonicin asettaa kolme robottien kautta Ironman Triathlon Havaijilla, ja heillä on viikossa uida 2,4 kilometriä, pyörä 112, ja ajaa 26,2 kilometrin maraton. Toisin meatbags käynnissä kilpailu, joka on päivä loppuun, robotit saavat viikossa - vaikka he ovat tekemässä heidän asia 24 vuorokauden aikana vain taukoa ladata heidän kolme AA-paristoa. Kiehtoi? Kilpailu alkaa 23. lokakuuta, joten siellä on runsaasti aikaa katsella asianmukaisesti dramaattinen video selittää haaste triumviraatti pieni triathlonisteille tauon jälkeen.

Jatka lukemista Evolta robotti ottamaan Ironman Triathlon, valloittaa kurssi viikolla


Evolta robotti ottamaan Ironman Triathlon, valloittaa kurssi viikolla alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 17 syyskuu 2011 14:07:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Huffington Post | lähde Panasonic | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar