lørdag den 17. september 2011

Kingstonin korkean suorituskyvyn KC100 SSD on fiksumpi kuin sinun

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/17/kingstons-high-performance-kc100-ssd-is-s-m-a-r-ter-than-yours/:

Hyviä uutisia turvatun tiedon faneille, jotka eivät ole fond liikkuvia osia: Kingston 's Shipping uuden linjan turvallisuuteen keskittynyt Solid State Drive kaikkiin info-piilossa tarpeisiin. Huolimatta mainostetut yrityksen tuote, uusi linja mielellään istua tahansa SATA-yhteensopivaa konetta haluat, sujuvasti chugging pitkin kiitos sen rakkaan SandForce DuraClass tekniikkaa . Se ei ole usein löydät julkaistu lukuisia ominaisuuksia kohoava välillä laatoiksi NAND, mutta nämä kaverit tehdä joitakin Älykäs. Kirjaimellisesti. SMART (Self-Monitoring, Analysis and Reporting Technology - don'tcha tiedä) on tiukasti laivalla sekä itsensä salaa tech säilyttää mitään schadenfreude loitolla. Tämän lisäksi voit odottaa 6Gb / s suoritusteho, taaksepäin yhteensopivuus nykyisten SATA 2-järjestelmissä ja tosi antelias viiden vuoden takuu. Oman leikata Toiminnan sinua kuoret pois 337 dollaria (120 Gt), 650 dollaria (240 Gt) tai 1270 dollari (480GB), riippuen siitä kuinka paljon tietoa et vain voi kävellä pois. Ei-at-all päällekäyvä infomercial on upotettu tauon jälkeen - ja nauraa, tai oppimista.

Jatka lukemista Kingstonin korkean suorituskyvyn KC100 SSD on fiksumpi kuin sinun


Kingstonin korkean suorituskyvyn KC100 SSD on älykkäämpiä kuin teidän alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 17 syyskuu 2011 07:56:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Kingston | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar