lørdag den 17. september 2011

4G Samsung Galaxy S II X tulossa Telus, silti niin suunnaton kuin koskaan

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/16/4g-samsung-galaxy-s-ii-x-coming-to-telus-still-as-herculean-as/:


Näyttää siltä, ​​Samsung Hercules nimi ei elä liikkuvaan kunniattomuus, kun kaikki. Kanadalainen harjoittaja Telus on nyt toinen (ja viimeinen) yritys vuodattaa kreikkalaisen jumalan otsikko hyväksi perinteisempien Galaxy S II monikerin - vaikkakin oma ainutlaatuinen kierre, tietenkin. Yhtiön sai virallista sivua ylös sen tulevan lippulaiva, dubattuna "4G Samsung Galaxy S II X." Puhua suupala, eikö? Laite peilit T-Mobilen versio melko tiiviisti, paranna alkuperäinen malli 4,5 tuuman Super AMOLED Plus-näyttö, HSPA + ladata jopa 42Mbps ja - tässä tarina paranee mielenkiintoista - 1.5GHz dual-core CPU. Olemme edelleen epävarma chipmaker tukemisesta vastaava AWS 4G radio, mutta rahat on Qualcomm APQ8060. Yhä turhauttavaa "coming soon" on kiinnitetty sivulle, joka näyttää olevan melko yleinen käytäntö, jossa uusia puhelimia tapahtumat; riippumatta, me kuvitella tarpeeksi moni on valmis antamaan anteeksi ja unohtamaan kerran heidän tulevaisuutensa lelu päätä näy.

4G Samsung Galaxy S II X tulossa Telus, silti niin suunnaton kuin koskaan alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 16 syyskuu 2011 21:02:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Telus | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar