lørdag den 17. september 2011

Windows 8 on laptop syvällistä esikatselu (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/16/windows-8-on-a-laptop-in-depth-preview-video/:


Alle 24 tunnin kuluttua se meni elää Microsoftin sivustolla, Steve Ballmer ilmoitti peräti 500000 lataukset Windows 8 Developer Preview. Se on puoli miljoonaa kappaletta, jos ei innokkaita Windows faneja. No, voit luottaa meihin joukossa. Vaikka meitä kohdeltiin jossain yksityisiin käsiin-ajallaan kanssa tablet optimoitu OS, emme olisi tähän asti ollut mahdollisuus käyttää sitä laptop - eli tietojenkäsittely-ympäristön, jossa me vietämme suurimman osan aikaa , ja sellainen, jossa olemme kaikkein tottuneet näkemään Windows, erityisesti.



Viimeiset kolme päivää, olemme tehneet juuri sitä: tutustuminen Windows 8 käyttäen hyvää "ol hiiri-ja-näppäimistö combo. Ja vaikka joka saattaa lukea esimerkiksi turha lausuma (mitä uudempi versio Windows ei mahdu kursori?), Win 8 on erikoinen rotu - Se on ensimmäinen versio käyttöjärjestelmästä jossa sormi tulo ei ollut jälkikäteen, mutta ensimmäisen luokan kansalainen. On selvää, että tällä kertaa, Windows on optimoitu kosketa, mutta meidän oli ihme jos Windows Phone-vaikutteita UI aiheuttaisi jyrkkä oppimiskäyrä, jos se olisi tiellä, kun yritimme mennä noin business as usual. Miten siis on, että työskentely rikki meille? Riittänee todeta, me emme ole Kansas anymore, niin löytää mukavin tuoli tapaamaan meitä tauon jälkeen - meillä ah-niin monta yksityiskohtaa kaivaa.


Jatka lukemista Windows 8 laptop syvällistä esikatselu (video)


Windows 8 on laptop syvällistä esikatselu (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 16 syyskuu 2011 17:45:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink |

Ingen kommentarer:

Send en kommentar