lørdag den 17. september 2011

Shapeways tarjoilee Prêt-à-imprimer 3D luut, Lagerfeld seisoo täyttä luuston vaihto

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/17/shapeways-serves-up-pret-a-imprimer-3d-bones-lagerfeld-stands-b/:


3D painettu suklaata ? Toki kuulostaa harmittomalta tarpeeksi. Mutta made-to-order 3D painettu luut? Nyt se on vain sairaalloista. Sillä kirurgiseen ryhmään Glasgow'n Royal Hospital sairaiden lasten kuitenkin Techin tulla kätevä kuin budjetti-hinnoiteltu, leikkaukseen suunnittelun työkalu. Mark Frame, ortopedisen leikkauksen harjoittelijana RHSC ensin keksi idean luoda osteo-telekopion jälkeen kallis yliopisto-made replica, tilattu menettelyä, ei täyttänyt tarvittavat osa-ja koko vaatimukset. Käytyään hieman itse määritetty Internet Research, Frame selvittäneet menetelmä luoda tekee potilaan murtui kyynärvarsi käyttäen TT käsitelty kautta avoimen lähdekoodin OsiriXistä ohjelmistoja . Nämä olivat sitten läpi erillinen MeshLab sovelluksen siivota mitään artifacting, ja lopulta viedään 3D-yhteensopiva. STL-muodossa. Tuloksena tiedostot lähetettiin Shapeways tulostusta , jossa valkoinen muovi luun kopiot toimitetaan vain seitsemän päivää myöhemmin £ 77. Sairaalan ollut niin tyytyväinen edullinen lopputulos, että se on jo alkanut prep työtä lonkkaleikkauksen käyttäen monistaa lantion - ja, no, ne eivät määritä jos potilas oli Fashion Victim.

Shapeways tarjoilee Prêt-à-imprimer 3D luut, Lagerfeld seisoo täyttä luuston korvaavan alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 17 syyskuu 2011 12:52:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Shapeways | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar