fredag den 17. juni 2011

Tutkijat Design Muisti-vahvistaminen Implantin

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/LC-mHyBlWJQ/Researchers-Design-Memory-Strengthening-Implant:

Antipater kirjoittaa "Tutkijat Wake Forest University on luonut aivot implantti, joka voi jäljitellä signaaleja hippokampuksessa, osa aivoista vastaa muistin säilyttämisestä. Rotat istutettu laite pystyivät muistamaan tiedot päätyttyäkään hippokampuksessa sammutettiin raportit New York Times. Vaikka vielä lapsenkengissä, tämä tekniikka voi toivottavasti olla apua dementian hoitoon tai aivohalvauksen uhreja. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Väitetty laukaus Sony Ericsson Xperia Duo pinnat

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/06/17/alleged-shot-of-sony-ericsson-xperia-duo-surfaces/:


Ei ole oikeastaan ​​paljon enemmän kuin yllä olevassa kuvassa mennä tämän kanssa, mutta mitä etsit osoitteessa on väitetty olevan ei-vielä-yllätystarkastuksia Xperia Duo, jotka voivat olla Sony Ericssonin ensimmäinen dual-core puhelimeen. Kuten näette, se muistuttaa jonkin verran Xperia Arc , mitä näyttää olevan suuri, reunasta reunaan näyttö ja käyttöliittymä, joka on ilmeisesti viritetty hieman siitä, mitä olemme nähneet aikaisemmin SE puhelimia, kuten eri sää-widgetin ja mediasoitin tarkastusmenettelyjä telakka. Tietenkin se on edelleen vain yhden kuvan, joten olimme suosittele sitä tavallista jyvän suolaa toistaiseksi.



[Kiitos, Daniel N]

Väitetty laukaus Sony Ericsson Xperia Duo pinnat alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 17 kesäkuu 2011 15:47:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Xperia Blogi , Pocket nyt | lähde IT168 | Lähetä | Kommentit

Nokia C5-03, täydellinen älypuhelimen 170 euroa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:


Jo tällä viikolla esittelemme muutamia uutuuksista Suomalainen yritys Nokia. Tällä kertaa se on vaihteessa Nokia C5-03 Nokia vanhempi veli C5, mobiili, ja esitämme jokin aika sitten Gizmos


Nokia C5-03 on ominaista terminaali kevyt (painaa vain 90 grammaa), joka täydentää sen edeltäjä, joissa on kosketusnäyttö ja joitakin muita caracterísitcas jotka tekevät hänestä erittäin täydellinen älypuhelin markkinahintaan tarjotaan, 170 euroa.



Paitsi kosketusnäyttö 3, 2 tuumaa, Nokia C5-03 ominaisuudet 5 megapikselin kamera, jonka avulla video, radio ja GPS-yhteys, Bluetooth, WiFi ja USB.


Mitä muistia, Nokia C5-03 on 40 megatavua sisäistä, jotka voidaan muuntaa jopa 16 Gt, jos käytät microSD-kortin, vaikka sarja sisältää 2 Gb


Koska käyttöjärjestelmä Nokia C5-03 toimii Symbian 1, joka oli tiedossa vasta nyt Symbian S60. Laitteen valikossa on hyvä kokoelma kuvakkeet tarjoavat suoran pääsyn sähköpostitilejä ja sosiaalisia verkostoja.


Jotkin sovellukset kohokohta Nokia C5-03 on pääsy Nokia Music Store ja Ovi Store, josta voit ostaa musiikkia tai mobiilisovelluksia Nokia. Toisaalta, Nokia C5-03 tarjoaa näytön kaikkien Microsoft Office-asiakirjat, PDF-ja zip.


Hinta Nokia C5-03 kun me keskustelimme saat 170 euroa.


Ovatko "nudging Technologiesin Eettiset?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/g0MvBbPEsVo/Are-Nudging-Technologies-Ethical:

Nimetön lukija kirjoittaa "Tutkijat ovat keskustelleet etiikasta ns nudging teknologiaa" - ambient teknologia suunniteltu määrämuotoon tai vaikuttaa ihmisten käyttäytymiseen, kuten asennus, joka kannustaa ihmisiä ottamaan portaita eikä hissiä käyttämällä hirttämällä pallot edustamaan portaat vs hissi käyttöön. tutkija hankkeesta sanoi: "Useimmat ihmiset, kun kysyimme heiltä," Luuletko, että tämä on muuttanut käyttäytymistäsi ", he sanoivat ei. mutta tiedot osoittivat, että se oli todella tehnyt niin." "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Massive Black Hole syö Star

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/YiXFa7SvKNA/Massive-Black-Hole-Devours-Star:

H3xx kirjoittaa "Tähtitieteilijät ovat havainneet mustan aukon raasteen tähti ja lähettämällä voimakkaan säteen energiaa kohti Maata. Kun ensimmäisen kerran havaittiin 28. maaliskuuta mennessä Swift avaruusalus, sen katsottiin olevan Imploosio ikääntymisen tähti, mutta nyt uskotaan olevan seurausta tähti vaeltava liian lähellä musta aukko, luhistuu ja muuntaa 10% tähden massasta tulee gammasäteilyä. energia räjähtää vielä näkyväksi kaukoputkella yli kaksi ja puoli kuukautta myöhemmin, tutkijoiden raportti Science-lehdessä. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






GM Patentit Data Mining Menetelmä puhdistettavaksi Chevy Volt

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/2MAHPvn2Lxc/GM-Patents-Data-Mining-Method-For-Refining-the-Chevy-Volt:

Nimetön lukija kirjoittaa "patenttihakemus julkaistu eilen voi näyttää tärkeä työkalu että GM käyttää tarkentaa tulevaisuuden malleja voltin ja varsinkin tulevaisuudessa koko voltin akkua. Sovellus on suunnattu lataamalla ajo tapa tietoja moninaisuutta ajoneuvojen jotta kauko-palvelimen kautta telematiikkajärjestelmä (esim. kuten GM: n OnStar) ja sitten tarjota vaihtoehtoinen polttoaine liittyviä analyysi perustuu eri ajoneuvojen profiilit (esim. EV-40-mailin alue). sovellus pohtii, että tämä analyysi voidaan arvokasta ajoneuvoa suunnittelijoiden tai operaattoreiden vertailuja varten. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






JavaScript Decoder Toistaa MP3 ilman salamaa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/d1b-aeMgzRo/JavaScript-Decoder-Plays-MP3s-Without-Flash:

Nimetön lukija kirjoittaa "käyttöönotto HTML5 ja supernopea JavaScript moottoreiden uusimmat selaimet on tuonut mukanaan runsaasti uusia toimintoja. Painopiste näyttää olleen laittaa kyky toistaa videoita suoraan selaimessa ilman salamaa, tai Making pelejä. Mutta projekti syntynyt Musiikki Hackday Berliinissä on yhtä jännittävää. Sitä kutsutaan jsmad ja on puhdas JavaScript dekooderi, jonka avulla voit pelata MP3-selaimen ilman salamaa. Niinpä esimerkiksi musiikki taiteilija voi luoda verkkosivuilla ja lataa kappaleita kävijät kuuntelemaan ilman tarvita mitään laajennuksia. Vaihtoehtoisesti, miksi ei ole MP3-jukeboksi, joka voi soittaa kappaleita pois kiintolevyltä tai Dropbox kansioon vain lataamalla sivuilla? Voit kokeilla dekooderin vierailulla jsmad.org sivusto, jossa on näyte laulu, samassa paikassa voit selata oman paikallisen tiedosto. Varoitamme, se toimii vain Firefox 4 + tällä hetkellä, mutta Chrome tuki on tulossa ja jo toimii joissakin tapauksissa. " Toinen lukija vinkkejä uutisen JavaScript PDF-katseluohjelma.


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Microsoft, Google, Twitter Keskustelu HTML5

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/mG6tKk287Uk/Microsoft-Google-Twitter-Debate-HTML5:

jbrodkin kirjoittaa "vuotuinen USENIX konferenssissa esillä all-star kokoonpano insinöörejä Microsoft, Google, Twitter ja Flipboard keskustelemme siitä HTML5 on" Graalin malja "rakentaa seuraavan sukupolven web-sovelluksia, ja onko mobiili kehittäjien pitäisi rakentaa verkkosivustoja tai apps. lupaus HTML5 on "Write Once, ajaa kaikkialla," mutta panelistit ei ollut samaa mieltä siitä, onko tekniikka on tarpeeksi hyvä tekemään selainsovellukset tuntuu "native". Yleisesti oltiin yksimielisiä siitä, että HTML5 puuttuu mobiililaitteissa, ja että hyvässä ja pahassa siirtyä kohti sovellusten sijasta sivustot ajetaan vähemmän teknologiasta kuin välttämätöntä tehdä rahaa. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Brand-To-tuulettimen liitin, Crowdtap, Osumia $ 1 Million tuottoa erittäin 115000 jäsentä

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/wny-23hFy9Q/:

Array

LulzSec: Emme Hyökkäys Nimetön

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/FzXnu4XxNhQ/:

Array

Real Racing 2 langaton HD, kahden näytön pelaamista iOS 5 iPadilla 2 käytännön (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/06/17/real-racing-2-hd-wireless-dual-screen-gaming-with-ios-5-on-ipad/:



Se on vain viikko sen jälkeen Nintendo esitteli kahden näytön pelaaminen Wii U E3, mutta Applen iOS 5 beta on jo tuo hyvin samankaltaisia ​​kokemuksia olohuone - monta kuukautta ennen Nintendon uusin konsoli odotetaan laiva. Asensimme iOS 5 iPad 2 ja Apple TV , ja vei uusimman version Real Racing 2 HD varten koeajaa, joka mahdollistaa kahden näytön pelattavuus yli AirPlay ilman Applen 39 dollaria AV-sovittimen . Muut pelit, kuten Angry Birds , yksinkertaisesti peili iPad näytön (ja kuvasuhde) HDTV: ssä, mutta Real Racing purojen 16:9 HD-videota.



Tämän pelin (ja me kuvitella monta lisää on tulossa), käytät iPad kuin ohjain - molemmat selaillessani valikoissa ja Race Mode - kun peli näkyy vain televisiossa (vaikka tablet ei näyttää joitakin vitals, ja reitin kartan). On havaittavissa viive iPad ja Apple TV käytettäessä AirPlay, joka voi olla tärkeää peleissä, joissa ajoitus on tärkeää, kuten Rock Band , mutta ei näyttänyt asettaa meidät takaisin pelatessaan Firemint n ajopeli. Kaiken AirPlay tarjosi saumattoman pelikokemuksen ilman yhden hikka - yllättävää, kun otetaan huomioon iOS 5 painaa beta viime viikolla. On vaikea tehdä tämän käytännön oikeutta ilman video demo, niin hyppää ohi tauko yksinomainen katsoa langattomien, kahden näytön pelaaminen iPad ja Apple TV.

Jatka lukemista Real Racing 2 langaton HD, kahden näytön pelaamista iOS 5 iPadilla 2 käytännön (video)


Real Racing 2 langaton HD, kahden näytön pelaamista iOS 5 iPadilla 2 käytännön (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 17 kesäkuu 2011 11:57:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Firemint | Lähetä | Kommentit

Web-ohjattu tweeting Roomba on täydellinen myrsky DIY taikaa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/06/17/web-controlled-tweeting-roomba-is-a-perfect-storm-of-diy-magic/:

Web-ohjattu tweeting Roomba

On olemassa kolme asiaa, jotka takaavat sinun DIY projekti jonkinlaista huomiota: isku sen Roomba , perustaa sitä Adruino , tai tehdä siitä visertää. Onko kaikki kolme ja, no, sinulla nerdgasm-asiakkuutta hieman Make rehua. Luominen näet edellä on web-ohjattu tweeting Roomba kermavaahdon kasvoi Instructables jäsen matchlighter käyttäen 500 sarjan tyhjiö bot ja Sparkfun WiFly Shield Arduino. Autonominen puhdistusaine voidaan laukaista mistä tahansa olemassa Internet-yhteyden ja päivittää Twitter pitää sinut ajan tasalla sen status (Ahh! Dock makea telakka). Vaikka Mr. matchlighter ystävällisesti antaa ohjeet rakentaa oma, paljon todellista koodaus on hoidettava itse. (Olemme laiskoja, olkaamme vain kopioi ja liitä Hemmetti!) Jos epäilet sinulla ohjelmointi kyljykset, osuma lähde linkkiä ohjeet ja tutustu alkuperäinen n Twitter rehuun lisää kattavuutta linkkiä.

Web-ohjattu tweeting Roomba on täydellinen myrsky DIY Magic alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 17 kesäkuu 2011 13:01:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Instructables | Lähetä | Kommentit

Ei, emme ole menossa kohti uuden jääkauden

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/OTZR9EROSx4/No-Were-Not-Headed-For-a-New-Ice-Age:

Purkinjen kirjoittaa "Epätavalliset tyynenä auringon kierron - kutsutaan auringon aktiivisuus vähintään - on herättänyt väittää että aurinko viileä Earth ja ajaudumme uusi jääkausi. Vaikka Eurooppa koki Little Ice Age aikana auringon aktiivisuus vähintään kolme vuosisataa sitten yhteys auringonpilkkujen ja ilmasto on paljon monimutkaisempi, ja on epätodennäköistä, tämä muutos Auringon toiminta Cool Earth alas - tai jopa vaikuttaa ilmastoon lainkaan. Plus, joka jäähdytysratkaisu, joka voisi tulla tämä olisi vähemmän kuin ilmaston lämpeneminen, joka on jatkunut. Joten älä vedä että parka vielä, uusi jääkausi vaikuttaa enemmän kuin epätodennäköistä. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Hallituksen Gadget Habit

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/EiQt3ZO1qn4/The-Governments-Gadget-Habit:

sanzibar kirjoittaa "liittovaltion hankinnat tietokanta paljastaa miljoonia dollareita kuluu gadgeteja. Viime 10 vuoden aikana Yhdysvaltain hallitus on käyttänyt 117.000.000dollari on Blackberryt (mukaan lukien palvelun suunnitelmat), lähes +18.000.000dollari on iOS laitteista, noin $ 1 miljoonan PS3s , yli $ 500k on Xboxes, ja jotenkin, $ 12k siitä Zunes. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Sharp Aquos Puhelin SHI12 vierailut FCC, flaunts sen 3D kamera piirustuksissa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/06/17/sharp-aquos-phone-shi12-visits-the-fcc-flaunts-its-3d-camera-in/:


On harvinaista , että me nähdä Sharpin Aquos puhelimet täällä Yhdysvalloissa, mutta yksi malli, ainakin, voisi tehdä pitkän matkan yhdysvalloissa. Luurin dubattuna CMDA SHI12 juuri selvitetty FCC, ja vertailtuaan piirustuksissa raportoivat laukausta laitteita jo markkinoilla, olemme melko varmoja, se IS12SH että Sharp ilmoitti Japanin pari viikkoa taaksepäin. Vaikka raportti on tyypillisesti lyhyt ja tyly, kun kyse on silmälasit, se vahvistaa, että puhelimessa on 8 megapikselin 3D menosuuntaan kamera, Bluetooth, FeliCa , GPS, ja kolmitaajuuspuhelin CDMA (B0 / B3 / B6) yhteydet. Ja vaikka se ei ole tekemistä, jos tämä on todellakin IS12SH, niin se on myös 4,2 tuuman qHD näyttö ja toimii Android 2.3 (tai niin olimme toivoa, anyway). Tietenkin FCC arkistointi ei tarkoita tätä koskaan nousta harjoittajan tai menevät myyntiin Yhdysvalloissa, piste. Mutta jos se ei, älkää sanoko, ettemme anna sinulle heads up.


Jatka lukemista Sharp Aquos Puhelin SHI12 vierailut FCC, flaunts sen 3D kamera piirustuksissa


Sharp Aquos Puhelin SHI12 vierailut FCC, flaunts sen 3D-kamera piirustuksissa alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 17 kesäkuu 2011 12:26:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ihmisen keskimääräisen on 60 New geenimuutoksia

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/dd4atEqkvDk/The-Average-Human-Has-60-New-Genetic-Mutations:

mcgrew huomautti tarina uusi tehdyssä tutkimuksessa todettiin, että keskimääräinen henkilö on syntynyt 60 geneettisiä mutaatioita, joita vain harvat liittyy sään manipulointi tai hämmästyttävä parantava tekijä. Tämä määrä oli odotettua alhaisempi, mikä tutkijat uskomaan ihmisen evoluutio tapahtuu hitaammin kuin aiemmin on ajateltu. Valitse artikkeli: "Sixty mutaatiot voivat kuulostaa paljolta, mutta mukaan kansainvälinen tiimi geneetikot takana uutta tutkimusta, se on itse asiassa vähemmän kuin odotettiin." Meillä oli aiemmin arvioinut, että vanhemmat auttaisivat keskimäärin 100-200 virheitä heidän lapsensa "Philip Awadalla, geneetikko yliopiston Montrealin jotka tekevät yhteistyötä johtama projekti, sanoi lehdistötiedotteessa." Geneettinen tutkimus, ensimmäinen laatuaan, osoittaa, että todellisuudessa paljon vähemmän virheitä, tai mutaatioita, tehdään . "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.