fredag den 17. juni 2011

Real Racing 2 langaton HD, kahden näytön pelaamista iOS 5 iPadilla 2 käytännön (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/06/17/real-racing-2-hd-wireless-dual-screen-gaming-with-ios-5-on-ipad/:



Se on vain viikko sen jälkeen Nintendo esitteli kahden näytön pelaaminen Wii U E3, mutta Applen iOS 5 beta on jo tuo hyvin samankaltaisia ​​kokemuksia olohuone - monta kuukautta ennen Nintendon uusin konsoli odotetaan laiva. Asensimme iOS 5 iPad 2 ja Apple TV , ja vei uusimman version Real Racing 2 HD varten koeajaa, joka mahdollistaa kahden näytön pelattavuus yli AirPlay ilman Applen 39 dollaria AV-sovittimen . Muut pelit, kuten Angry Birds , yksinkertaisesti peili iPad näytön (ja kuvasuhde) HDTV: ssä, mutta Real Racing purojen 16:9 HD-videota.



Tämän pelin (ja me kuvitella monta lisää on tulossa), käytät iPad kuin ohjain - molemmat selaillessani valikoissa ja Race Mode - kun peli näkyy vain televisiossa (vaikka tablet ei näyttää joitakin vitals, ja reitin kartan). On havaittavissa viive iPad ja Apple TV käytettäessä AirPlay, joka voi olla tärkeää peleissä, joissa ajoitus on tärkeää, kuten Rock Band , mutta ei näyttänyt asettaa meidät takaisin pelatessaan Firemint n ajopeli. Kaiken AirPlay tarjosi saumattoman pelikokemuksen ilman yhden hikka - yllättävää, kun otetaan huomioon iOS 5 painaa beta viime viikolla. On vaikea tehdä tämän käytännön oikeutta ilman video demo, niin hyppää ohi tauko yksinomainen katsoa langattomien, kahden näytön pelaaminen iPad ja Apple TV.

Jatka lukemista Real Racing 2 langaton HD, kahden näytön pelaamista iOS 5 iPadilla 2 käytännön (video)


Real Racing 2 langaton HD, kahden näytön pelaamista iOS 5 iPadilla 2 käytännön (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 17 kesäkuu 2011 11:57:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Firemint | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar