fredag den 17. juni 2011

Tilto henkilökohtainen kuljettaja näyttää paikallaan Segway, ei munkkeja Argentiinan parkkipaikalla

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/06/16/tilto-personal-transporter-looks-like-seated-segway-does-donuts/:



Muistan kuinka Segway mullisti henkilökuljetuspalvelut? Emme myöskään, mutta tämä Tilto yhden henkilön sähköauto on todella menossa paikkoja. Kuten ympäri parkkipaikalla - "Manos libres!" Nimetty kaksivaiheisen liikkumavaraa käyttämiäsi lähteä (kallistus ja go), akkukäyttöinen Tilto voi siirtyä eteenpäin, taaksepäin, ja sivuttain sen huippunopeus on 20 km / h (12 mph) ilman polkimia tai ohjauspyörään. Voit matkustaa 15 km jokaisen maksun, mutta että pitäisi antaa sinulle runsaasti aikaa pisteet liikenteen lippu Isossa-Britanniassa , tai heittää turvallisen välimatkan päässä huutaa fanien jälkeen seuraava konsertti Arizonassa. Tilto on vähän enemmän kuin "prototipo kokeellinen" Tässä vaiheessa, ilman julkaisupäivää tai mitään suunnitelmia tuotannon, mutta Roll ohi tauon nähdä, miten se toimii.

Jatka lukemista Tilto henkilökohtainen kuljettaja näyttää paikallaan Segway, ei munkkeja Argentiinan parkkipaikalla


Tilto henkilökohtainen kuljettaja näyttää paikallaan Segway, ei munkkeja Argentiinan parkkipaikalla alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 16 kesäkuu 2011 17:42:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Tilto | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar