fredag den 17. juni 2011

Comcast Cable Show 2011 demossa 1Gbps kaapelimodeemin nopeuksilla, uusi Xfinity TV UI

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/06/16/comcast-cable-show-2011-demo-features-1gbps-cable-modem/:


Kuten lupasin, Comcast toimitusjohtaja Brian Roberts käsitelty Kaapeli Show 2011 osallistujien nopea demo yhtiön uusin ja suurin tech aiemmin tänään. Esitys koostui uuden Xfinity TV alustan kaikkine pilvi käsittely ja Internet sisältöä Facebook ym. sekä nopeus testi käynnissä Comcast kaapelimodeemiin, joka teki läpimurtonsa 1Gbps nopeus muurin tuotannon verkkoon. Ei ole sana, kun kotiin käyttäjät voivat nähdä sellaista nopeutta, mutta yhtiö lupasi "yhtä ripeästi kuin Internet kehittyy edelleen" - Toivotaan että ulottuu entistä suppeampi 250GB kaistaa korkki. Demo Uusien DVR ohjelmiston myös laukesi ilman hankaluuksia näyttäessään sujuvasti ja komeilu visio "pilvi käsittely", joka nopeuttaa hakua, personointi ja suosituksia ohjelmaopas käsittelemällä ne yläpään sijasta, Laatikko itsessään. Olemme edelleen odottamassa käsiimme RF kaukosäätimen ja katso, jos kokemus on yhtä sileä itseämme, mutta nyt saat maku 17 minuutin video upotettu edellä.

Comcast Cable Show 2011 demossa 1Gbps kaapelimodeemin nopeuksilla, uusi Xfinity TV UI alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 16 kesäkuu 2011 23:01:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Comcast Voices | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar