fredag den 17. juni 2011

Web-ohjattu tweeting Roomba on täydellinen myrsky DIY taikaa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/06/17/web-controlled-tweeting-roomba-is-a-perfect-storm-of-diy-magic/:

Web-ohjattu tweeting Roomba

On olemassa kolme asiaa, jotka takaavat sinun DIY projekti jonkinlaista huomiota: isku sen Roomba , perustaa sitä Adruino , tai tehdä siitä visertää. Onko kaikki kolme ja, no, sinulla nerdgasm-asiakkuutta hieman Make rehua. Luominen näet edellä on web-ohjattu tweeting Roomba kermavaahdon kasvoi Instructables jäsen matchlighter käyttäen 500 sarjan tyhjiö bot ja Sparkfun WiFly Shield Arduino. Autonominen puhdistusaine voidaan laukaista mistä tahansa olemassa Internet-yhteyden ja päivittää Twitter pitää sinut ajan tasalla sen status (Ahh! Dock makea telakka). Vaikka Mr. matchlighter ystävällisesti antaa ohjeet rakentaa oma, paljon todellista koodaus on hoidettava itse. (Olemme laiskoja, olkaamme vain kopioi ja liitä Hemmetti!) Jos epäilet sinulla ohjelmointi kyljykset, osuma lähde linkkiä ohjeet ja tutustu alkuperäinen n Twitter rehuun lisää kattavuutta linkkiä.

Web-ohjattu tweeting Roomba on täydellinen myrsky DIY Magic alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 17 kesäkuu 2011 13:01:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Instructables | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar