lørdag den 5. marts 2011

Politiikka: Libyan Kapinalliset Ilmoita luominen tasavallan

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Cg_JiNJL430/Politics-Libyan-Rebels-Announce-Creation-of-a-Republic:

Nimetön Coward kirjoittaa "raportti p2pnet.net sanoo" ilmoitus tilapäistä neuvoston tasavallassa Libyan on julkaistu. Tarina lainaa Alive Libyassa, joka kertoo Mustafa Abdul Jaleel on presidentti, ja Abdul Hafid Abdul Qader Ghoga on varatoimitusjohtaja ja virallinen tiedottaja. Mitään muita tietoja annetaan. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Fly Or Die: iPad2, ecoATM ja SocialeEyes

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/gMzC0un2QZo/:

Array

Redpark konsoli Kaapeli antaa iDevices RJ-45 liitin, ei ethernet-yhteys

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/05/redpark-console-cable-gives-idevices-an-rj-45-connector-not-eth/:


Koskaan löytää itsesi haluaa iPadisi iPad 2 oli vapaa oikullinen päähänpistoja langaton internetyhteys? Emme myöskään - mutta jos olet kaapeli-riippuvainen tyyppi, rukouksia ei voi jäädä vaille vastausta paljon kauemmin. Redpark (joka antoi iPhone RJ-11-sovitin ) on luonut konsoli kaapeli kaikkialla 30-nastainen Apple-liitin toisessa päässä ja RJ-45 liitin muut. 69 dollaria laitetta käytetään yhdessä 9,99 dollaria Get Console app jotta Cisco insinöörit voivat käyttää iDevice valinta huoltamaan kentällä. Kaapeli-ja app yksinomaan yhteensopivia Ciscon laitteet kuitenkin niin ei Ethernet iPhone ... vielä. Se on vain ajan kysymys ennen kuin joku tekee sen tapahtua - sinun liikkua, hakkereita.

Redpark konsoli Kaapeli antaa iDevices RJ-45 liitin, ei ethernet-yhteys perin ilmestynyt Engadget Ma, 05 maaliskuu 2011 15:49:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Pocket-Lint | lähde Redpark | Lähetä | Kommentit

Jätä viesti, mennä vankilaan

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/QUtMbmm3bJg/Leave-a-Message-Go-To-Jail:

Okian Warrior kirjoittaa "Mies Weare, New Hampshire syytettiin törkeästä Salakuuntelu tallentamiseen poliisi aikana liikenteen pysäkki - perustuu matkapuhelin puhelu hän upseerina lähestyi auto. Artikkelista: Poliisi piti Salakuuntelu koska puhelu oltiin tallennettu ääniviesti palvelua ilman menojen suostumusta. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






RIM: n johtaja markkinointijohtaja eroaa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/05/rims-chief-marketing-officer-resigns/:

Emme liikoja, mutta se tulee mielenkiintoiseen aikaan - vain kuukausi jäljellä ennen RIM odotetaan debyytti BlackBerry playbook tabletti, yhtiön toimitusjohtajan ja markkinointi virkamies on eronnut. Wall Street Journal raportoi, että RIM YMJ Keith Pardy (entinen Nokia) jättää, koska "henkilökohtaisista syistä", kun kuuden kuukauden siirtymäaika on päättynyt. Julkaisun nimetön lähteet lisätä, että Pardy itse tehnyt päätöksen kuukausi sitten, ja että enemmän "heijastaa suuremman kuohunnan" sisällä RIM. Suoraan sanottuna olemme hieman huolissani kohtalosta playbook jos se todella lähellä aloittaa - kun yritimme prototyyppi on Game Developer's Conference viime viikolla San Franciscossa, laitteisto oli vielä melko vankka, mutta ohjelmisto oli vähän harva, ja mitä siellä tuntui tarvitaan enemmän kuin muutama kerrosta lakkaa.



[Kiitos, Jonathan W.]

RIM: n johtaja markkinointijohtaja eroaa perin ilmestynyt Engadget Ma, 05 maaliskuu 2011 15:02:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Wall Street Journal | Lähetä | Kommentit

Facebook tarjoaa helpon kommentoi Alternative

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Cp9zufLq0Y8/Facebook-Offers-Easy-Commenting-Alternative:

Spice Kuluttaja kirjoittaa "Facebook on vain unvieled uusi järjestelmä (joka) avulla verkkosivustojen omistajien korvaa nykyisen kommentoi järjestelmä ole yksinkertaisesti pudottamalla muutaman rivin JavaScript." Kuinka laajalti hyväksytty uusi järjestelmä tulee suuresti vaikuttamaan Facebook jo ankkuroitu kanta Webissä ja edelleen kompromissi yksittäisten käyttäjien yksityisyyttä. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Gillmor Gang 3.5.11 (TCTV)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Jyc63ME4t40/:

Array

PSP Go hinnanalennuksesta hiljaa slinks pois, nyt hinta on alkuperäinen 200 dollaria MSRP

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/05/psp-go-price-cut-quietly-slinks-away-now-priced-at-original-20/:


Kun Sony hakata 50 dollaria PSP Go: n hinta aiemmin tällä viikolla, se ei juuri trumpetti uutisia, ja nyt se näyttää kuin pysyvä 150 dollaria MSRP varten UMD-vähemmän kädessä oli liian hyvää ollakseen totta. Teksti yli Sonyn sivuilla on hiljaa muutettu vastaamaan 199,99 dollaria hintaluokkaan sekä värien liukuvan-näyttö, ja siellä näyttäisi olevan mitään jäljellä todisteita siitä, että Sony koskaan pudonnut hinta lainkaan. Silti me kuvittelemme se on vain ajan kysymys ennen kuin hinnanalennus tulee virallisesti virkamies, kuten PSP-3000: n ei-murskata valinta, jos olet ostamassa PSP nyt - se on täydellinen 70 dollaria halvempi kuin vähemmän kykenee Go.



[Kiitos, Phil F.]

PSP Go hinnanalennuksesta hiljaa slinks pois, nyt hinta on alkuperäinen 200 dollaria suositushinta perin ilmestynyt Engadget Ma, 05 maaliskuu 2011 14:05:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Sony | Lähetä | Kommentit

Apple neuvottelee rajoittamaton iTunes Downloads

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/jyLNHQpUFeQ/Apple-Negotiates-For-Unlimited-iTunes-Downloads:

Hugh Pickens kirjoittaa kirjoittaa "Bloomberg kertoo, että Apple on neuvotteluja levy-yhtiöiden kuten Vivendi SA (VIV) 's Universal Music Group, Sony Music Entertainment, Warner Music Group Corp. (WMG) ja EMI Group Ltd antaa iTunesin musiikin ostajia helpompaa pääsyn kappaleita useita laitteita. paljon antaisi iTunes-asiakkaat, joilla on pysyvä varmuuskopio musiikkia ostoista, jos alkuperäiset ovat vahingoittuneet tai irronneet ja antaisi lataukset iPad, iPod-ja iPhone-laitteet liittyvät samaan iTunes-tilin. neuvottelut tule iTunes on edessään kilpailemaan uusien web-pohjaisia palveluita, kuten Spotify Ltd RDIO Inc. ja katti Inc. että keskitytään vuokrauksesta asiakkaat kuunnella kappaleita mistä tahansa online-yhteyden, eikä ladata kappaleita kiintolevylle. "Pitkä- aika iTunes käyttäjät tietävät, että yksi enemmän vastenmielinen eroja musiikki ja app downloads iTunes Store on se, että sovellukset voidaan ladata uudelleen näennäisesti lukemattomia kertoja, "kirjoittaa Jacqui Cheng." Sen sijaan käyttäjät voivat ladata vain musiikkikappaleita kerran - jos huomaat ilman varmuuskopioita ja musiikkia katoaa, sinun täytyy rukoilla iTunes jumalat voit ladata uudelleen kaikki musiikki-once-in-a-lifetime tilaisuus, jos he kuulevat rukouksesi. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Internet-yhteys estetty suuressa osassa Libyaan

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/05/internet-access-blocked-across-much-of-libya/:


Se tavallaan tulla "tapa toimia", kun ihmiset ovat vastenmielinen: löytää tapa vähentää ihmisten mahdollisuuksia käyttää Internetiä. Pääsy Internetiin on estetty lähes kaikkialla Libyassa eilen mukaan eri liikennettä valvoo. Liikenne maalta sivustot, kuten YouTube ja Google lähes kadonnut, vaikka näyttää siltä, että teknisesti, palvelimet ovat edelleen käynnissä. Toisin aiempien toimien Egyptin hallituksen , joka vei koko palvelimet näyttää siltä, että tässä tapauksessa jokin paha kuristus tapahtuu. Vaikka se ei ole täysin selvää, kuka on tukehtuminen kaistanleveys, olettaen että se Libyan hallitus ei todennäköisesti ole hullu yksi. Osuma lähde linkkejä lisää.

Internet-yhteys estetty suuressa Libyan perin ilmestynyt Engadget Ma, 05 maaliskuu 2011 13:03:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde eWeek | Lähetä | Kommentit

GNOME To Lose Pienennä-, Suurenna-painikkeet

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/LTg2IHX6Cic/GNOME-To-Lose-Minimize-Maximize-Buttons:

Anonyymi lukija kirjoittaa: "Kun GNOME 3 saapuu kuukaudessa, käyttäjät saattavat yllättyä nähdä vanhoja UI niittejä" minimoida "ja" mahdollisimman "painikkeita mennyt ja korvattu ... ei mitään, kun kyseessä on minimoida, ja joko vetämällä ylös tai kaksoisnapsauta-otsikkoa maksimoimiseksi. sanoo Allan Day, GNOME Markkinointi Rakennuttaja: "Ilman minimoida, GNOME 3 työpöytä on enemmän keskittynyt UI, ja se on käyttöliittymä, joka on yhdenmukainen korkea laatu. Kyllä, siirrytään minimiseless maailma saattaa kestää hieman totuttelua joillekin, mutta muutos on järkevää ja on selvää hyötyä. " Jotkut käyttäjät ovat jo tervetulleita muutoksia, kun taas toiset ovat hälinää, kiroilua odottamaan GNOME 3.2, vaihtaa KDE tai jopa Windows. Mitä mieltä olet? Parempi, yksinkertaisempi käyttöliittymä uusia aikoja, tai jos tekee jotain yksinkertaisempaa kuin se olisi? " Pidän pienentää ja suurentaa painikkeet, mutta minä myönnän sen mieleen katsoa Gnomen 3.


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Handheld millimetrin / mikroaaltouuni kameran nähdä seinien läpi, sinun alushousut

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/05/handheld-millimeter-microwave-camera-to-see-through-walls-you/:


Tiedätte ne skannereita että piip sinun tuhma bittiä lentoasemalla? No, tutkijaryhmä on työskennellyt kädessä kamera urheilu samaa tekniikkaa, ja kun he touting tulevia vaikutuksia tavaraa kuten syövän havaitsemiseen ja lentokoneteollisuudesta, emme voi auttaa, mutta kiemurtelu ajatellut sen Peeping-Tom potentiaalia. Kamera kestää nykyään 30 kuvaa sekunnissa lähettämällä millimetrin ja mikroaaltoja "kerääjä" toisella puolella aihe, ja sitten lähettää ne laptop reaaliaikaista tarkastusta. Lisäksi se voi nähdä suoraan läpi BVDs, se voidaan myös havaita puutteita avaruusaluksen eristys, etsiä termiittejä väijyvä seinät asunto, ja auttaa diagnoosin ihosairaus. Kameran tekijät työskentelevät pienempi, yksipuolinen versio laitteesta, joka voisi olla massamarkkinoille valitus - me vain toivoa, että tämä asia pysyy T & K tarpeeksi kauan, että saamme meidän bikinit elimiä takaisin. Tsekkaa video sen G-luokituksen kykyjä tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Handheld millimetri / mikroaaltouuni kameran nähdä seinien läpi, sinun alushousut


Handheld millimetrin / mikroaaltouuni kameran nähdä seinien läpi, sinun alushousut perin ilmestynyt Engadget Ma, 05 maaliskuu 2011 11:24:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink PhysOrg | lähde Missouri University of Science and Technology | Lähetä | Kommentit

Top Opiskelija syytetään vahvistaminen arvosanat Cash

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/b1QDA8R8ieM/Top-Student-Charged-With-Fixing-Grades-For-Cash:

alphadogg kirjoittaa "Nevada opiskelija, joka piti avauspuheenvuoron hänen lukion valmistumisen viime vuonna syytetään tunkeutumalla hänen koulupiirin tietokonejärjestelmään ja poukkoilua ylös hänen luokkatoverinsa" luokkaa maksua. Poliisin Tyler Coyner, 19, oli johtaja ryhmässä 13 opiskelijaa, joka on asetettu syytteeseen salaliitosta, varkaudesta ja tietokoneen tunkeutuminen yhteydessä asian. Viime vuonna Coyner jotenkin saanut salasanan Pahrump Valley High School palkkaluokka järjestelmän mittaan kaksi lukukautta, tarjotaan laatu vaihtuu vastineeksi käteismaksuja, poliisi sanoa. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Saksa rakentaa Salatut Identity-Vahvistettu sähköposti

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/rkzwqC7hBV4/Germany-Builds-Encrypted-Identity-Confirmed-Email:

jfruhlinger kirjoittaa "Katse ongelmien ratkaisemiseksi roskaposti, tietojen kalastelu ja vahvistamaton sähköposti identiteettien, Saksa on vedonlyönti erittäin suuri. maa välittää lain tämän kuun aikaan" De-Mail "palvelu, jossa kaikki viestit ovat salattuja ja digitaalisesti allekirjoitettu joten niitä ei voida siepata tai muuttaa kautta. Yritykset ja yksityishenkilöt, jotka haluavat lähettää tai vastaanottaa De sähköpostiviestejä on todistettava reaalimaailman identiteettiä ja yhdistä uuden De-mail osoite hallituksen hyväksymän palvelu tarjoaja. palvelu otetaan käyttöön uudella lailla, että hallitus odottaa, että niistä tule voimaan tämän kuun lopussa. Sen avulla palveluntarjoajat veloittaa viestien halutessaan. Palvelu on vapaaehtoinen, mutta se antaa Hallitus liikaa valvontaa? "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Tehdään asia mikroskooppista Life meteoriiteista

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/2itLd-ZCmRk/Making-the-Case-For-Microscopic-Life-In-Meteorites:

Anonyymi lukija kirjoittaa: "NASA tiedemies tri Richard Hoover väittää, että hän löysi todisteita Kansainvälisten elämän meteoriitti. Hän julkaisi tulokset maaliskuun numeron lehden kosmologian. Edessä artikkeli on virallinen lausunto muodossa päätoimittaja "Uskomme, tohtori Hooverin huolellinen analyysi antaa lopullisia todisteita muinaisten mikrobien elämää Astral elinten joista jotkut saattavat ajalta ennen alkuperä Maan ja tässä aurinkokunnassa. Dr. Richard Hoover on arvostettu tiedemies ja astrobiologist kanssa arvostetun kirjaa saavutus NASA. Koska kiistanalaisia keksimisestä, olemme kutsuneet 100 asiantuntijaa ja on antanut yleisen kutsun yli 5000 tutkijaa tiedeyhteisön tarkistaa paperin ja tarjota kriittisen analyysin. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.