lørdag den 5. marts 2011

Handheld millimetrin / mikroaaltouuni kameran nähdä seinien läpi, sinun alushousut

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/05/handheld-millimeter-microwave-camera-to-see-through-walls-you/:


Tiedätte ne skannereita että piip sinun tuhma bittiä lentoasemalla? No, tutkijaryhmä on työskennellyt kädessä kamera urheilu samaa tekniikkaa, ja kun he touting tulevia vaikutuksia tavaraa kuten syövän havaitsemiseen ja lentokoneteollisuudesta, emme voi auttaa, mutta kiemurtelu ajatellut sen Peeping-Tom potentiaalia. Kamera kestää nykyään 30 kuvaa sekunnissa lähettämällä millimetrin ja mikroaaltoja "kerääjä" toisella puolella aihe, ja sitten lähettää ne laptop reaaliaikaista tarkastusta. Lisäksi se voi nähdä suoraan läpi BVDs, se voidaan myös havaita puutteita avaruusaluksen eristys, etsiä termiittejä väijyvä seinät asunto, ja auttaa diagnoosin ihosairaus. Kameran tekijät työskentelevät pienempi, yksipuolinen versio laitteesta, joka voisi olla massamarkkinoille valitus - me vain toivoa, että tämä asia pysyy T & K tarpeeksi kauan, että saamme meidän bikinit elimiä takaisin. Tsekkaa video sen G-luokituksen kykyjä tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Handheld millimetri / mikroaaltouuni kameran nähdä seinien läpi, sinun alushousut


Handheld millimetrin / mikroaaltouuni kameran nähdä seinien läpi, sinun alushousut perin ilmestynyt Engadget Ma, 05 maaliskuu 2011 11:24:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink PhysOrg | lähde Missouri University of Science and Technology | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar