lørdag den 5. marts 2011

N64oid tuo Nintendo 64 emulointia Android-laitteet

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/04/n64oid-brings-nintendo-64-emulation-to-android-devices/:


Siellä ei ole juuri pulaa videopeli emulaattorit Android-laitteet, mutta on ollut yksi merkittävä, 64-bittinen poikkeus. Se on vihdoin korjattu ja juuri julkaissut N64oid sovelluksen kuitenkin, mikä lopulta tuo emulointi Nintendo 64 pelejä alustalle - ja kuten muut emulaattorit vuodesta kehittäjä Yongzh, se kätevästi saatavilla aivan Android Market (ja 5,99 dollari). Kuten arvata saattaa, on olemassa muutamia glitches ja hikka on löytynyt jopa high-end-puhelimiin, kuten Nexus S, mutta se ei tunnu kulua huomattavan hyvin ensimmäisestä versiosta ja kuten Download Squad muistuttaa, voit myös käyttää erillinen, vapaasti saatavilla App lisätä joitakin Wiimote valvontaa menettelyyn. Lisäksi se tarkoittaa, että voit pelata Goldeneye puhelimeen. Video tauon jälkeen.



[Kiitos kaikille, jotka lähettivät tämän]


Jatka käsittelyssä N64oid tuo Nintendo 64 emulointia Android-laitteet


N64oid tuo Nintendo 64 emulointia Android-laitteet alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 04 maaliskuu 2011 20:26:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Android Market , Lataa Squad | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar