lørdag den 5. marts 2011

Kinect hakata, performanssi Alue pin-levyt, nuket ja RoboThespians

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/05/kinect-hacks-performance-art-edition-pin-boards-puppets-and-r/:


Väsynyt Kinect hakata vielä? Toivottavasti ei, koska taajuus ja kekseliäisyytensä ne vain näyttävät kasvavan jokaisen ohi viikossa. Kolme Tämän ryhmän viimeisimmät kaikki kuuluvat enemmän tai vähemmän varjolla performanssin, ja sisältävät kaksi hakata että voit hallita kahta hyvin erilaista avatarit - virtuaalinen nukke "Me Be Monsters" hankkeen todellisia "RoboThespian" - sekä joka luo virtuaalisen pin hallituksen, joka on täydellinen seuraavalle rave. Jos RoboThespian näyttää vähän tutulta, se johtuu se on oikeastaan ollut kehitteillä vuodesta 2005, mutta hiljattain se sai Kinect parannettu päivittää sen ulkonäköä CeBIT tässä kuussa. Pään ohi tauon videoita kaikkien kolmen hakata toiminnassa, ja osuma linkeistä joitakin lisätietoja.



[Kiitos kaikille, jotka lähettivät nämä]



Jatka käsittelyssä Kinect hakata, performanssi Alue pin-levyt, nuket ja RoboThespians


Kinect hakata, performanssi Alue pin-levyt, nuket ja RoboThespians perin ilmestynyt Engadget Ma, 05 maaliskuu 2011 03:12:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Kinecthacks.nl | lähde Kaikki itsestäni @ Transmediale , Me Be Monsters , RoboThespian | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar