lørdag den 5. marts 2011

Kayak tarjota matka-ja lento hakutulosten Microsoftin Bing

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/05/kayak-to-provide-travel-and-flight-search-results-within-microso/:

Bing Matkailu juuri niin tapahtui olla yksi tärkeä näkökohta Bing että pitää meitä tulossa takaisin, ja nyt se on saamassa entistä enemmän vastustamaton. Kuuluisa Kayak lentojen hakukone pian virran Microsoftin Bing Travel, kaksi lukitsemalla kumppanuutta, joka tulee saada parempia tuloksia kuluttajille ja samalla mahdollistaa Bing ylläpitäjät keskittää huomionsa enemmän painamalla asioissa. Mukaan Kayak-Bing tulee saada "kaikki" Kayakin matkahakukone palveluja maailmanlaajuisesti, ja näyttää siltä, että integraatio on täydellinen "lähiviikkoina". Soita se aavistus, mutta jotain kertoo ihmiset ovat Redmond on vain pinoamista jopa ampumatarvikkeiden kohtaamaan uuden aallon väistämätön kilpailu - jos Google / ITA käsitellä yhä hyväksyy sääntelyn esteet, se tulee olemaan entiseen tapaan Donkey Kong.

Kayak tarjota matka-ja lento hakutulosten Microsoftin Bing perin ilmestynyt Engadget Ma, 05 maaliskuu 2011 07:19:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Kajakki , Bing | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar