lørdag den 5. marts 2011

Lensbaby menee käytännön aukon voi säätää Sweet 35 Optiikka

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/05/lensbaby-goes-practical-with-aperture-adjustable-sweet-35-optic/:


Rakastamme Lensbaby objektiivi niin paljon kuin seuraavaksi hipster, mutta jos on olemassa yksi asia Optic Swap järjestelmä ei ole, se on nopea. Siirtyminen pois reikälevyyn on kuninkaallinen kipua, ja niille, jotka haluavat yksinkertaisesti tallentaa hetket tapahtuu, se on järjestelmä , joka ei yksinkertaisesti toimi. Yhtiön ilmeisesti tavoitteena vahvistaa, että ottamalla käyttöön ensimmäisen 35mm optiikka ja 12-terä säädettävä aukko. Sweet 35 valita keskittyä optiikan vaatii vaan kierre muuttaa aukon, ja puolestaan "sweet spot". Tietysti, sinun pitää vielä löytää itsesi riittävän kevyt (tai parantavat ISO / hidastaa suljin) ennen tehostamalla että aukkoa liian korkea, mutta ainakin nyt se on helpompaa kuin magneetti työkalun kalastaa yhden levyn ulos ja pudota toinen sisään linssi vaiheet alas f/2.5 ja menee aina läpi f/22, ja se tulee keskittymään alaspäin 7,5 tuumaa edestä linssi. Huonona puolena on, että tässä optiikka ei ole yhteensopiva nykyisten 37mm Lensbaby tarvikkeet, eikä se funktio Composer Tilt Muuntaja Micro Four Thirds-ja Sony NEX kameroita. Silti on 180 dollaria se on helposti käytännössä parasta yhtiö on koskaan antanut, ja me varmasti toivomme, että tämä on vasta alkua suuntaus se aikoo ajaa.

Jatka käsittelyssä Lensbaby menee käytännön aukon voi säätää Sweet 35 Optiikka


Lensbaby menee käytännön aukon voi säätää Sweet 35 Optic perin ilmestynyt Engadget Ma, 05 maaliskuu 2011 02:21:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Lensbaby | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar