torsdag den 31. marts 2011

Kun Japanin Quake, Taiwan auttaa täyttämään iPad 2 toimitusketjun aukoista

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/6w-Tijo4alE/After-Japans-Quake-Taiwan-Helps-Fill-iPad-2-Supply-Chain-Gaps:

RedEaredSlider kirjoittaa "Kuten monet laitevalmistajat, Apple ei näytä paeta toimitus koskee vanavedessä käynnissä olevan kriisin Japanissa. Yhtiö toivoo, että AU Optronics täyttää tyhjiön yritykset, kuten Hitachi ja Toshiba, jotka molemmat ovat kärsineet mennessä katastrofeja, jotka ovat järkyttäneet Japani. vahinkoa monille tehtaita maanjäristyksen ja jatkuva ydinonnettomuuksien on häirinnyt toimitusketjut ja aiheuttanut suuria taantuminen tuotannossa keskeinen elektronisia komponentteja. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Nokia C5-03, täydellinen älypuhelin 170 euroa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:


Jo tällä viikolla esittelemme joitakin uudistuksia on suomalainen yritys Nokia. Tällä kertaa se on vaihteessa C5-03 Nokia isoveli C5 Nokia, matkapuhelin, ja esitämme jokin aika sitten Gizmos


Nokia C5-03 on ominaista terminaalin kevyt (paino vain 90 grammaa), joka täydentää edeltäjäänsä kosketusnäyttö ja muu ominaisuus saatte hänet hyvin täydellinen älypuhelin markkinahinta, joka on tarjolla, 170 euroa.



Lisäksi kosketusnäyttö 3, 2 tuumaa, Nokia C5-03 sisältää 5 megapikselin kamera, jonka avulla video-, radio-ja GPS-yhteys, Bluetooth, WiFi ja USB.


Mitä muistia, Nokia C5-03 tarjoaa 40 Mt sisäinen, joka voidaan muuntaa jopa 16 Gt, jos käytät microSD-kortti, vaikka sarja sisältää 2 Gb


Koska käyttöjärjestelmä Nokia C5-03 toimii Symbian 1, joka tunnetaan toistaiseksi niin Symbian S60. Laite Ruokalistalla hyvä kokoelma kuvakkeet, jotka tarjoavat suoran pääsyn sähköpostitilejä ja sosiaalisia verkostoja.


Jotkin sovellukset kohokohta Nokia C5-03 on pääsy Nokia Music Store ja Ovi Store, josta voi ostaa musiikkia ja sovelluksia Nokian puhelimissa. Toisaalta, Nokia C5-03 tarjoaa näyttö kaikenlaisten Microsoft Office-asiakirjat, PDF-ja zip.


Hinta Nokian C5-03, kuten sanoin meillä on 170 euroa.


AP hyväksyy Firefoxin "Älä Seuraa" muut Way

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Gbn-FHG7l88/AP-Adopts-Firefoxs-Do-Not-Track-Others-On-the-Way:

theweatherelectric kirjoittaa "Kuten Mozilla Blog, AP News Rekisteri on ensimmäinen laajamittainen tukipalvelu eivät seuraa (DNT) ominaisuus Firefox 4 ja Internet Explorer 9. He kirjoittavat," Associated Press (AP) on ensimmäinen yritys ottaa käyttöön DNT suuressa mittakaavassa, ja se kesti vain muutaman tunnin yhden insinööri toteuttamiseksi. AP News Rekisterin kappaleet 1000000000 vaikutelmat uutisia, ja 175 miljoonaa yksittäistä kävijää kuukaudessa, ja on jäsenyys yli 800 sivustoja. Kun kuluttajat lähettää DNT mieluummin selaimen kautta katseltaessa tarina on yksi sen julkaisijan sivustoissa, AP News kirjaamoon enää asettaa evästeitä. edellinen ratkaisu oli, että käyttäjät opt-out-linkin kautta keskitettyyn opt- pois sivu viitataan kunkin osallistuvan uutissivusto tietosuojakäytännön. He kuitenkin laskea näyttökertojen kokonaismäärän kunkin uutinen, mutta yhteenlaskettu kuluttajien tietoja niille, joiden DNT ei-tunnistettavissa tavalla. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Sprint pudottaminen Galaxy Tab 200 dollaria sopimus alkaa 3 huhtikuu

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/31/sprint-dropping-galaxy-tab-to-200-on-contract-starting-april-3r/:


Varhainen kepponen tämä ei ole. Perustuu meidän lähteistä (ja kuvallisen todisteet edellä), Sprint vahvistaminen läimäyttää täyden Benjamin nykyisestä 299,99 dollaria lähtöhinta sen Samsung Galaxy Tab alkaen sunnuntaina, joten se on yksi kohtuuhintaisia ​​tapoja päästä käsiksi 3G- mahdollisti tabletti kaikenlaiset - puhumattakaan Froyo perustuva liuskekivi, joka on saanut osansa kohteliaisuuksia . Myönnettäköön, alkuperäinen välilehti on ikääntymisen tässä vaiheessa, emmekä vieläkään ole varma olisimme alas myymässä solu sielu kaksi vuotta vain saada spiffy up-front alennus, mutta hei - ainakin tiedät vaihtoehto odottaa sinua. Niin, ja jos menot 429,99 dollaria ääni paljon paremmin kuin 199,99 dollaria lisäksi 24 kuukautta velvoitteita, jotka tulee ilmeisesti myös mahdollista.



[Kiitos, Anonymous]

Jatka käsittelyssä Sprint pudottaminen Galaxy Tab 200 dollaria sopimus alkaa 3 huhtikuu


Sprint pudottaminen Galaxy Tab 200 dollaria sopimus alkaa 3 huhtikuu perin ilmestynyt Engadget Ma, 31 maaliskuu 2011 15:06:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Microsoft tiedot Windows Phone 7 numeroilla: 11500 apps, 36000 kehittäjät

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/31/microsoft-details-windows-phone-7-by-the-numbers-11-500-apps-3/:


Olemme jo nähneet käyvän useita Windows Phone 7 tilastot , mutta Microsoft on nyt mennyt ja jos asianmukainen jälkikäteen ensimmäisen vuosipäivän debyyttinsä MIX10 konferenssissa viime vuonna. Standout luku, kuten tavallista, on määrä apps, joka on tällä hetkellä 11500 - määrä, että Microsoft on nopea huomauttaa se ei ole "keinotekoisesti paisuttaa" luettelemalla tapetteja kuin luokkaan tai lisätään lisäämällä kilpailijan apps lisätä "vetoisuuden perusteella." Microsoft toteaa myös, että vaikka Windows Phone kehittäjätyökalut on ladattu 1,5 miljoonaa kertaa, se on valinnut sen sijaan keskittyä määrän AppHub yhteisön jäsenten tarkempi mitta montaa kehittäjää alustan - ne nyt yhteensä 36000. Se osoitti myös, että Windows Phone 7 käyttäjien ladata kaksitoista apps kuukausittain keskimäärin, että se on tällä hetkellä lisäämällä 1200 uusia kehittäjiä tällä viikolla, ja että 1100 on apps Marketplace on mainoksilla tuettu ja tuloja sen Ad Control foorumi. Osuma lähde linkkiä muulle tilastot.

Microsoft tiedot Windows Phone 7 numeroilla: 11500 apps, 36000 kehittäjät perin ilmestynyt Engadget Ma, 31 maaliskuu 2011 15:27:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Windows Phone Developer Blog | Lähetä | Kommentit

HTC Saavu tarkastelu

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/31/htc-arrive-review/:


Vaikka se oli vetänyt viime vuoden lopulla - samana päivänä, että HTC julkisti ensimmäiset Windows Phone 7 laitteiden, itse asiassa - yhtiön QWERTY-pakkaus 7 Pro on tehnyt makea aika tehdä se American radioaaltoja, prosessissa , se on mennyt läpi nimenmuutos ja kyytiin ensimmäinen iso alustan Microsoft-päivityksen . Puhelin nyt tunnemme Saavu on vihdoin saatavana Sprint, hänestä tuli ensimmäinen Windows Phone 7 laitteeseen saatavilla CDMA-verkossa. Nykyään se on melko harvinaista, HTC puhelin - tai luurin mitään American harjoittaja, todella, valmistajasta riippumatta - ottaa tämän pitkän, jotta se tilaajien käsiin tulosvaroituksen jälkeen, mutta tässä tapauksessa Sprint kädet oli sidottu : Microsoft ei yksinkertaisesti tukea CDMA aluksi, mikä selittää sekä AT & T ja T-Mobile ovat saaneet nauttia valikoima malleja Samsung, LG, Dell, ja HTC samankaltaisia, kun Sprint ja Verizon ovat kärsivällisesti pyöritellä niiden peukalot.



CDMA kuiva oikeinkirjoituksen ohi, vaikka, Saavu merkitsee vain ensimmäinen, mitä pitäisi olla useita Redmond-powered puhelimien aikana 2011. Onko se sopiva ensimmäinen yritys? Ja miten se maksu vastaan ​​GSM mallien ehkä se markkinoille? Lue lisää.


Jatkaa lukeneisuus HTC Saavu tarkastelu


HTC Saavu tarkistaa alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 31 maaliskuu 2011 15:50:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Android 3.0 on valuu, mutta sovellukset?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/EX6nzxhpa8U/Android-30-Is-Trickling-In-But-Are-the-Apps:

jhernik kirjoittaa "tabletteina perustuu uuteen Honeycomb versio Android näyttää, kriitikot ovat epäilleet Googlen siirtyy täytäntöön standardin Android-alustan, ja sanoi, ettei voi olla niin vähän kuin 20" oikeita "apps laitteille. Motorola Xoom tabletti johtuu näkyvät Britanniassa ensi viikolla yhdessä Eee Transformer, mutta niiden kyky kilpailla äskettäin käynnistetty Apple iPad 2 voidaan loukkaantunut puute tabletin optimoitu Android-sovellukset. Samaan aikaan, kertoo, että Google haluaa standardoida Android laitteisto on aiheuttaa hälytyksen. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






FSF ehdottaa, että Google Ilmainen Gmail Javascript

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/bAQi9x76CVc/FSF-Suggests-That-Google-Free-Gmail-Javascript:

Phoe6 kirjoittaa "Ilmeisesti SLU kutsuu sitä" JavaScript Trap "ja haluaa" hyödyllisiä sivustoja ", kuten Gmail ja muut, kuten Twitter, Facebook vapauttamaan Javascript-koodi, Free Software License jotta käyttäjät voivat luottaa palvelun."


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Google työskentelee kasvojentunnistus app, joka johtaa omia tietojasi, mikä voisi mahdollisesti mennä pieleen?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/31/google-working-on-a-face-recognition-app-that-leads-to-your-pers/:


Ennen kuin me kaikki saada vihoissaan tästä, Google on hyvin innokas huomauttaa, että kasvot app se kehittää työskentelee tiukasti opt-in pohjalta. Tämä tarkoittaa, että jos et halua sitä skannata kaikki Facebook, Flickr ja muut Googlen laaja hoards internet tiedon löytää, tunnistaa sinut, ja lajitella nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi tulee kätevä käyttöturvallisuustiedote, se ei. Okei? Joten rentoudu nyt, kaikki on hyvin. Vakavasti puhuen, Googlen uusin tutkimus hanke kuulostaa reipas harppaus otetaan miinakenttä yksityisyyden kannalta, koska se pyrkii hyödyntämään ihmisten kasvoja heti tunnistaa ne ja ilmoittaa mahdolliset keskeiset tiedot niistä. Projektin johtaja Hartmut Neven, jonka yhtiö Neven Vision oli gobbled Google vuonna 2006, sanoo joukkue on hyvin varovainen siinä, miten se käsittelee ihmisten melko apt pelkoa, mutta hän vaatii siellä todella suurta arvoa, joiden kasvojen tunnistaminen ja tiedon louhintaan app. Suuri arvo app: n käyttäjä, ehkä, mutta mieluummin vain kiinni käyntikortteja, jos pyydät meitä.

Google työskentelee kasvojentunnistus app, joka johtaa omia tietojasi, mikä voisi mahdollisesti mennä pieleen? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 31 maaliskuu 2011 14:39:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde CNN | Lähetä | Kommentit

Kongressin Haluaa YouTube Video peitetty

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/o6VXbasLPEs/Congressman-Wants-YouTube-Video-Covered-Up:

Hugh Pickens kirjoittaa kirjoittaa "Tarkastaja kertoo, että Wisconsin republikaanit väittävät, että kukaan muu ei voi julkaista videon Yhdysvaltain edustajan Sean Duffy (R-WI) valittavat siitä, miten hän on" kamppailee "toimeen hänen 174.000 dollaria palkkaa ilman lupaa, vaikka ne alun perin julkaistiin video YouTubessa koko maailman nähtäväksi ja nyt GOP yrittää ryhtyä oikeustoimiin lopettaa joku muu julkaisemalla videon. nauha aiheutti kohua ja Duffy ensimmäinen aikavälillä konservatiivinen tunnetaan parhaiten Hänen menneisyys tosi-tv-show tähti MTV: n Real World jälkeen demokraattien merkitty kommentteja hänen Verovaroilla palkkaa, joka on lähes kolme kertaa mediaanitulo Wisconsinissa ja kritiikkiä alkoi virrata Duffyn tavoin. Tässä yhden minuutin leike, lainauksia karkeasti 45 minuuttia videota julkisen Duffy Townhall, että Polk County Punjabin ei halua kenenkään näkevän. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Google on ottanut käyttöön +1 painiketta

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/g1pN3fOFsd8/Google-Is-Introducing-the-1-Button:

Anonyymi lukija kirjoittaa: "Näyttää siltä, ​​että Google kieltäytyy antamasta periksi ja yrittää työntää jälleen tiensä sosiaalinen tila, ottamalla käyttöön uusi ominaisuus nimeltä +1 että se periaatteessa on samat toiminnot kuin Facebook" kaltainen "-painiketta (osake suositeltava sisältö muiden ihmisten kanssa). "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Yli 10B Sosiaalinen verkosto Tilit luodaan jo

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/9W-gRckTcDw/Over-10B-Social-Network-Accounts-Created-Already:

siliconbits kirjoittaa "Tutkimusyritys In-Stat on arvioinut, että yli 10 miljardia sosiaalinen verkostoituminen ja sähköisen maailman tilinpidon on luotu vuoden 2010 loppuun mennessä lähes puolet (4,5 miljardia euroa) on edelleen aktiivinen. kasvu vapaan sosiaalisen verkottumisen sivustot kuten Facebook tai Twitter voidaan hyvitetään räjähdysmäinen lisääntyminen ns SNOW tilejä. Jos ennen, virtuaalimaailmat olivat valtakunta maksullisen tilaukseen perustuva peli palveluja, kuten World of Warcraft, yleisyydestä ja helppous sekä uusien tulokkaiden tarkoittaa sitä, että useammat ihmiset luovat tilejä verkossa kuin koskaan ennen. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Entinen Truck Driver rekonstruoi-pommi

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Z_0-5fZVRoM/Former-Truck-Driver-Reconstructs-A-bomb:

mdsolar kirjoittaa "Coster-Mullen opetteli miten rakentaa atomipommi." salaisuus atomipommin ", hän sanoo," kuinka helppoa se on tehdä. " Hänen tulokset ovat saatavilla kirjassa hän päivittää jatkuvasti ja julkaisee itse kutsui atomipommit: Top Secret Inside Story of Little Boy ja Fat Man, joka on saanut ylistäviä arvosteluja National Resource puolustusneuvosto: "Mikään muu Manhattan Project kirjallisuus tulee lähellä hänen vaativia jakautuminen pommin osia. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.