torsdag den 31. marts 2011

Google työskentelee kasvojentunnistus app, joka johtaa omia tietojasi, mikä voisi mahdollisesti mennä pieleen?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/31/google-working-on-a-face-recognition-app-that-leads-to-your-pers/:


Ennen kuin me kaikki saada vihoissaan tästä, Google on hyvin innokas huomauttaa, että kasvot app se kehittää työskentelee tiukasti opt-in pohjalta. Tämä tarkoittaa, että jos et halua sitä skannata kaikki Facebook, Flickr ja muut Googlen laaja hoards internet tiedon löytää, tunnistaa sinut, ja lajitella nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi tulee kätevä käyttöturvallisuustiedote, se ei. Okei? Joten rentoudu nyt, kaikki on hyvin. Vakavasti puhuen, Googlen uusin tutkimus hanke kuulostaa reipas harppaus otetaan miinakenttä yksityisyyden kannalta, koska se pyrkii hyödyntämään ihmisten kasvoja heti tunnistaa ne ja ilmoittaa mahdolliset keskeiset tiedot niistä. Projektin johtaja Hartmut Neven, jonka yhtiö Neven Vision oli gobbled Google vuonna 2006, sanoo joukkue on hyvin varovainen siinä, miten se käsittelee ihmisten melko apt pelkoa, mutta hän vaatii siellä todella suurta arvoa, joiden kasvojen tunnistaminen ja tiedon louhintaan app. Suuri arvo app: n käyttäjä, ehkä, mutta mieluummin vain kiinni käyntikortteja, jos pyydät meitä.

Google työskentelee kasvojentunnistus app, joka johtaa omia tietojasi, mikä voisi mahdollisesti mennä pieleen? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 31 maaliskuu 2011 14:39:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde CNN | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar