torsdag den 31. marts 2011

Android PlayStation-emulaattori PSX4Droid veti Market, sormet osoittaen Xperia Play (päivitetty)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/30/android-playstation-emulator-psx4droid-pulled-from-market-finge/:


Uh oh, päivä on koittanut. Me vain kerätä Joystiq (ja vahvisti itse), että kuuluisa Android ensimmäisen sukupolven PlayStation-emulaattori, PSX4Droid , on vedetty pois markkinoilta. Syy? Sen kirjoittaja, ZodTTD , sanoi Google ilmoitti hänelle, että se oli kysymys "Content sääntörikkomuksesta", mutta koska kukaan epäilisi, että se on vienyt kahdeksan kuukauden Google ryhtyy toimenpiteisiin ehdottaa tämä on todennäköisesti tehdä välittömästi käynnistää Xperia Play , jolla on oma mekanismi valtaan alkuperäisen PlayStationin pelejä. Toinen mysteeri on se, että se näyttää muiden emulaattorit kuten SNesoid (SNES), GameBoid (Game Boy) ja erityisesti FPSE (PlayStation) näyttää nyt turvassa, jossa voitaisiin katsoa, ​​että on muitakin syitä tähän poistaminen, mutta edelleen, ajoitus viittaa toisin. On valoisaa puolta, voimme aina luottaa kolmannen osapuolen sovellus markkinoilla.



Update: Tässä on super yleinen selvitys olemme juuri saaneet Googlelta asiaa:


"Me poistamme apps Android Market, jotka rikkovat sääntöjämme."


Android PlayStation-emulaattori PSX4Droid veti Market, sormet osoittaen Xperia Play (päivitetty) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 30 maaliskuu 2011 22:16:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Joystiq , Mobiputing | lähde @ ZodTTD (Twitter) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar