torsdag den 31. marts 2011

Kinect sukeltaa anime kyberavaruudessa, uskaltaa sinua kiinni söpö robotti säiliöt (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/30/kinect-dives-into-anime-cyberspace-dares-you-to-catch-cute-robo/:






Jos kaikkea unelma on jack tulee dystopian cyberpunk todellisuutta, jossa hakkerit pelata ihmisen aivot (ja voit myös käydä rakastaa japanilainen anime), haluat parasta varata lento Tokioon nyt - Shibuya tavaratalo on perustanut perustiedot kyberavaruudessa simulaattori suoraan ulos Ghost in the Shell. Se elokuva Ghost in the Shell: SAC Solid State Society, joka on tarkka, mikä juuri stereoskooppisen 3D uusintajulkaisu Japanissa tällä viikolla, ja sen kunniaksi luova palveluyritys Kayac ryhtyi rakentaa laadukkaita Kinect hakata . Microsoftin syvyys kamera seuraa laiha kehon, kun joukko projektorit näyttää hunajainen virtuaalinen todellisuus pari lähellä seiniä, ja se on teidän tavoite lyödä Tachikoma säiliön typerä putoamatta yli itse. Saat kurkistaa, miltä tuntuu pelata video edellä.

Kinect sukeltaa anime kyberavaruudessa, uskaltaa sinua kiinni söpö robotti säiliöt (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 30 maaliskuu 2011 20:51:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink CrunchGear | lähde BMCL (Vimeo) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar