torsdag den 31. marts 2011

ASUS Eee Pad Transformer ilmaantuu Best Buy 400 dollaria

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/31/asus-eee-pad-transformer-shows-up-at-best-buy-for-400/:


Never mind kyyristyä-asiakkuutta mainonta , ASUS on antanut meille paljon parempi syy välitä sen Tegra 2-toting Eee Pad Muuntaja : 400 dollaria hinta. 10,1-tuumainen Honeycomb tabletti (1280 x 800 päätöslauselma IPS-näyttö) on nopeasti siirtynyt sen taiwanilaisen julkaisu kautta eilisessä UK hinnoittelu ilmoitus, joka osoittaa tänään ylös Best Buy Yhdysvalloissa, joten epäilemme sen kansainvälisen merenkulun voi " t on paljon pois ollenkaan. Kun tarra, joka selvästi 99 dollaria vähemmän kuin halvin iPad ja paljon edullisempaa kuin sen Android Kilpailuun Xoom ja G-Slate , Transformer voisi vielä ottaa tabletin maailman myrskyn. Ajaa ajaa huomata että näppäimistö telakka, joka inspiroi tämän liuskekiveä nimi on lisävaruste, mutta koska lähtöhinta, koko paketti voi vielä päätyä vähemmän kuin mitä muut pyytävät.

ASUS Eee Pad Transformer ilmaantuu Best Buy 400 dollaria perin ilmestynyt Engadget Ma, 31 maaliskuu 2011 10:38:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Netbook uutiset | lähde Best Buy | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar