torsdag den 31. marts 2011

Samsung kuulemma asentaa keylogger-ohjelmisto tietokoneet (päivitetty: virallisen vastauksen)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/30/samsung-reportedly-installing-keylogger-software-on-r525-privac/:

Aloitamme sanomalla, että olemme saavuttaneet ulos Samsung ja vastaus täällä, mutta jo nyt vastausta ei ole annettu - eikä vahvistus tai epääminen totuuden. Miksi vaivautua mainita, että? Jos tässä tarina osoittautuu paikkansa, Sammy voinut vakava ongelma käsissään - ongelma, joka tulee varmasti alkavat ihottuma negatiivisen PR ja pulmallinen tilanne, joka voisi hyvin loppua porukka ylös oikeussalissa . Mukaan raportin Mohamed Hassan haltuunsa Network World, Samsung väitetään teki aloitteen asentaa keylogger hänen äskettäin ostanut R525 ja R540 läppäreissä. App huomattiin heti, kun Security Scan sekä järjestelmät, joissa StarLogger popping kanssa c: \ windows \ SL hakemistosta. Jos asiat todella saada outoja on tukea linjaa, kertoman mukaan ohjaaja ilmoitti Mr. Hassan (kun aiemmin kieltäminen), että yritys todellakin asentaa ohjelmiston tehtaalla jotta "seurattava koneen ja selvittää miten sitä käytetään. " Valitettavasti on vaikea sanoa, jos tämä on yleinen ongelma, tai jos tarina on aivan oikea, mutta meistä tuntuu, että Samsung ei ole paljon valinnanvaraa, mutta vastata jossain muodossa tai tavalla tässä lähiaikoina. Luonnollisesti pidämme teidät ajan tasalla tilanteen - välin, voit harkita, että vihan täyttämiä kommentoida aiot lyödä ulos Samsung kannettavan tietokoneen, ja sen sijaan, herkutella silmäsi video juuri viime tauko .



Päivitys: Kunnia Samsung lyömällä tätä päineen. Tunnin kuluttua kysyimme kommentoitavaksi, yhtiö edustaja heitti yli tämän virallisen lainaus: "Samsung vie Mr. Hassan väittää hyvin vakavasti. Saatuaan alkuperäinen kirjoitus tänä aamuna NetworkWorld.com aloitimme sisäisen tutkimuksen asiasta. Me antaa lisätietoja heti kun se on saatavilla. "

Jatka käsittelyssä Samsung kuulemma asentaa keylogger-ohjelmisto tietokoneet (päivitetty: virallisen vastauksen)


Samsung kuulemma asentaa keylogger-ohjelmisto tietokoneet (päivitetty: virallista vastausta) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 30 maaliskuu 2011 18:28:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Network World (1) , (2) , (3) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar