torsdag den 31. marts 2011

Microsoftin "päivitetty Xbox 360 levyn muodossa" lisätä ylimääräinen gigatavu?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/30/microsofts-updated-xbox-360-disc-format-to-add-an-extra-gigab/:

Kuten voit hakea eilen, siellä oli yksi pieni yksityiskohta, joka erottui Microsoftin ilmoitusta uuden esikatsella ohjelmaa varten Xbox 360 - eli sana uusin järjestelmä päivitys toisi mukanaan "päivitetty Xbox 360 levyn muodossa. " Tämä luonnollisesti sai paljon spekulointia, ja Eurogamer nyt sanoo, että se on kuullut "pistesijoja kehityksen lähde", joka on vahvistanut, että uusi levy formaatti, lisää itseasiassa 1 Gt tallennustilaa Xbox 360-levyjä. Koska sivusto huomauttaa, Xbox 360: n levyn muodossa topit ulos vain 6.8GB, joka jättää vielä jonkin verran tilaa leikkiä tavallisella dual-layer DVD. Tämä selittäisi myös ilmainen kopio Halo: Reach, että Microsoft antaa ulos kaikki hyväksytty esikatselu ohjelma - ei todellakaan voi testata uuden levyn muodossa ilman uusia levyjä nyt voit?

Microsoftin "päivitetty Xbox 360 levyn muodossa" lisätä ylimääräinen gigatavu? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 30 maaliskuu 2011 17:23:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Eurogamer | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar