torsdag den 31. marts 2011

Fox pyytää Time Warner lopettaa streaming sen kanavia asiakkaille iPads

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/30/fox-asks-time-warner-to-stop-streaming-its-channels-to-customers/:


Vaikka olimme kuulleet monia verkkoja olivat tyytymättömiä Time Warnerin päätöstä vapauttaa sen live tv streaming iPad app ja siellä on jopa kuiskaukset lopettaa-ja lopettamaan kirjeiden näköpiirissä, Fox on tehnyt pyynnön, että sen kanavat pois kirjallisesti . Kyse on siitä, jos niiden sopimus sallii Time Warner tarjota kanavan muilla laitteilla kuin TV - kun TWC on vakuuttunut, että ei, koska se toimii vain sisällä asiakkaan kotona, verkot olisi ilmeisesti haluaa neuvotella ennen periksi mitään. Vanhempi VP Fox Networks-konsernin Scott Grogin vahvisti kirje lähetettiin, mutta ei paljasta mitään yksityiskohtia sen sisällöstä. Sen jälkeen taistelu suunnitelma sen viimeinen taistelu Fox , Time Warner Cable on ennaltaehkäisevästi sietää IWantMyTWCableTVApp sivusto pyytää asiakkaita osoittamaan tukea TWCable TV app vastaan ​​verkkoja. Me odotamme, kuka vilkkuu ensimmäisen ja muistaa, että lautasen on jo köysien kanavia tabletteja luonnonvaraisiin luopua vaikka Comcast ja Cablevision on suunnitelmissa samanlainen toteutukset tavalla.

Fox pyytää Time Warner lopettaa streaming sen kanavia asiakkaille iPads perin ilmestynyt Engadget Ma, 30 maaliskuu 2011 20:28:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Bloomberg , I Want My TWCable TV App | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar