torsdag den 31. marts 2011

Acer toimitusjohtaja Gianfranco Lanci eroaa keskellä erimielisyyttä yhtiön tulevaisuuden suunta

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/31/acer-ceo-and-president-gianfranco-lanci-resigns-amid-disagreemen/:


Acerin hallituksen ja toimitusjohtaja eivät näytä olleen toimeen liian loistavasti tapahtumat ja nyt tilanne on tullut pisteeseen eroon yhden Mr. Gianfranco Lanci alkaen yhtiön ruorissa. Lehdistötiedotteessa juuri jaettu, Acer huomauttaa, että Lanci järjestettiin erilaisia ​​näkemyksiä enemmistö hallituksen jäsenistä noin "merkitys mittakaavassa, kasvua, asiakkaan kokeman arvon lisäämiseen, brändin asema parantamiseksi, ja voimavarojen kohdentamisesta ja toteutustavoista." Sen jälkeen muutaman kuukauden keskustelujen onnistuttu saamaan aikaan yksimielisyys, molemmat osapuolet ovat päättäneet on paras osa tavoin. Nyt asiat jatkuvat normaalisti Acerin tavoitteena edelleen globalisaation tuotevalikoiman, jonka keskipisteenä on edelleen henkilökohtainen tietokone, mukaan puheenjohtaja JT Wang . Hän on mies ottaa ohi Lanci kun Acer etsii tilalle suorasanainen Italian.

Jatkaa lukeneisuus Acer toimitusjohtaja Gianfranco Lanci eroaa keskellä erimielisyyttä yhtiön tulevaisuuden suunta


Acer toimitusjohtaja Gianfranco Lanci eroaa keskellä erimielisyyttä yhtiön tulevaisuuden suunta perin ilmestynyt Engadget Ma, 31 maaliskuu 2011 04:22:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar