torsdag den 31. marts 2011

MakerBot käyttöliittymä hallituksen Kit ei ilman tietokonetta 3D-tulostus, kääntyy teidän supersankari fantasioita todeksi

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/30/makerbots-interface-board-kit-does-pc-less-3d-printing-turns-y/:


Jos et pidä meitä - toisin sanoen, villisti suosittu ja masentava hyvän näköinen - niin olet luultavasti ihmettelevät, miksi joku ei tuottanut toimen kuva oman kaltaisekseen vielä. No ihme enää, että ihmiset haltuunsa MakerBot vain ilmoitti jälleen kätevä työkalu tehdä kotona 3D-tulostus jopa helpompaa. Lisäksi osuvasti nimeltään Thing-O-Matic , Gen 4 Interface Board Kit v1.1 on mainostettu DIY käyttöliittymän, jonka avulla voit käyttää teidän juttu tulostimeen ilman sen liittämiseksi tietokoneeseen. Kit on varustettu SD-korttipaikka helpottaa itsenäistä toimintaa, ja koska hallitus on täysin hackable, voit käyttää sitä ohjata robotteja tai homebrew CNC-laitteet , myös. Se urheilu yhdeksän ohjelmoitavaa painiketta ja LCD-näyttö palautetta, ja voit asettaa ja lukea lämpötiloissa mielestä rakentaa kehitystä, tai aloittaa uusi projekti tallennetaan SD-kortille. Joten mitä sinä odotat? Sinun itse aggrandizing bobblehead ei aio tehdä itse.

MakerBot käyttöliittymä hallituksen Kit ei ilman tietokonetta 3D-tulostus, kääntyy teidän supersankari fantasioita todeksi perin ilmestynyt Engadget Ma, 30 maaliskuu 2011 22:36:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Tee | lähde MakerBot | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar