torsdag den 31. marts 2011

Microsoft hakee kilpailunrajoituksia valituksen Googlen kanssa Euroopan komission ohittaa ironia

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/31/microsoft-lodges-antitrust-complaint-against-google-with-europea/:


Joten Microsoft ei pidä kilpailunvastaisen käyttäytymisen , vai? Mistä lähtien? Brad Smith, lakiasiainjohtaja Redmond rabblerousers on lähetetty pitkä blogi esitellään Microsoftin huoli "malli toimia, että Google on vakiinnuttaa sen määräävä asema" online haku ja mainoksia, joita hän väittää haittaa eurooppalaisille kuluttajille. Hassua kyllä, puoli viesti on noin Googlen oikeudellisten kysymysten Yhdysvalloissa, mutta me asettaa, että varattu nyt. Mikä tämä on pohjimmiltaan kyse on siitä, että Microsoft on vihdoinkin hanskat pois - Google syytetty oli se työntää muita yrityksiä tekemään likainen työ - ja nyt lisää nimensä listaan ​​aseistakieltäytyjiä Mountain View kuristusote haku Euroopassa. Euroopan komissio on jo ryhtynyt sääntely looksee Googlen taktiikkaa, joten tämä ei ole sytyttää uuden tutkimuksen, mutta se lisää glamouria kahden suuria nimiä lukitus oikeudellinen sarvet vielä kerran. Hit lähde linkkiä Brad käsikirjassa Googlen surkea vääryydet.

Microsoft hakee kilpailunrajoituksia valituksen Googlen kanssa Euroopan komission ohittaa ironian perin ilmestynyt Engadget Ma, 31 maaliskuu 2011 03:29:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink CNET | lähde Microsoftin kysymykset | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar