torsdag den 31. marts 2011

Google tiukentaa valvontaa Android, vaatimalla käyttöluvan noudattamaan "ei-pirstoutuminen lausekkeet?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/31/google-tightening-control-of-android-insisting-licensees-abide/:

Myrsky näyttää panimo yli valtakunnan Android kehitystä. Bloomberg's BusinessWeek vakoojat ovat saaneet sanan "tusina avainhenkilöt työskentelevät keskeisten yritysten Android ekosysteemin, että Google pyrkii aktiivisesti hankkia määräysvalta ja viimeinen sana räätälöinnit suosittuja Mobile-käyttöjärjestelmä. Se ei ehkä kuulosta kohtuuton, ja jopa Googlen julkisten kanta asiaan on, että se pyrkii vakauttamaan alustan ja varmistaa laadun valvonta, mutta se ei merkitse suurta muutosta, josta Android alkoi - avoimen lähdekoodin käyttöjärjestelmä, joka oli avoin myös valmistajille ja liikenteenharjoittajien muokata haluamallaan tavalla. Ei niin enää emme kertoneet, kuten ilmeisesti Mountain View on nyt vaaditaan, että sisällön kumppanuuksia ja OS hienosäädön saada siunauksen Andy Rubin ennen kuin jatkat. Vaihtoehto tietenkin on olla sisällä Googlen lämmin ja pehmoinen varhain tutustua ohjelmaan, mutta sitten, mistä ovat osoituksena yhtiön äskettäin ennakonpidätys Honeycomb lähdekoodia , voit päätyä huomattavasti jäljessä joukossaan kilpailijat, jotka eivät dance on Googlen putkeen.



Asiat ovat menneet niin lämmittää, itse asiassa, että valitukset ovat ilmeisesti tehty Yhdysvaltain oikeusministeriö. Ne voivat olla jotain tekemistä sen kanssa syytöksiä Google jarruttaa Verizon puhelimia Microsoftin Bing aluksella, näennäisesti vaivaa kampittaa sen suurimman haku kilpailija. Toinen merkittävä tyytymättömyyden näiden kanssa Android-koodi on, että Google tarvitsee etukäteen esikatselu siitä, mitä tehdään, jotta se vihreä valo, joka - kuten totesi pari lähteistä perehtynyt ole Android customization toimia, vai t istuu hyvin ihmisten kanssa ollenkaan. Google ja Facebook ovat suoria kilpailijoita online-tilassa ja se on helposti todettavissa, kuinka paljon yksi hyötyy tietää toistensa suunnitelmista alussa. Mitä ei-pirstoutuminen lausekkeet lisenssit Andy Rubin on huomauttanut niistä on ollut siellä alusta alkaen, mutta se on vasta nyt, että Google pyrkii todellisuudessa käyttää niitä luomaan valvontaa. Tulevaisuus Android vuoksi näyttää olevan hieman vähemmän avoin ja hieman Googlish - parempaan tai huonompaan. Koska Nokian Stephen Elop sanoo:

"Lähtökohtana on todellinen avoin ohjelmistoalusta voi olla, jos Android aloitettu, mutta se ei ole, jos Android on menossa."


Google tiukentaa valvontaa Android, vaatimalla käyttöluvan noudattamaan "ei-pirstoutuminen lausekkeet? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 31 maaliskuu 2011 05:12:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Bloomberg BusinessWeek | Lähetä |

Ingen kommentarer:

Send en kommentar