torsdag den 31. marts 2011

Amazon neuvottelee Cloud Player musiikin lisensointi käsittelee loppujen?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/30/amazon-negotiating-for-cloud-player-music-licensing-deals-after/:


Julkisesti, Amazon haluaa sinun ajattelevan sitä ei välitä lisensointia musiikkia , että se voit tallentaa pilvi , mutta yksityisesti Me kuulemme yhtiö on sekoitus hullun lailla selvittää asiat ja vihainen levy-yhtiöt kuten tälläkin hetkellä. Erityisesti Wall Street Journal mainitsee pari nimetön lähteet sanovat Amazon todella neuvottelee käsittelee neljän suuret levy-yhtiöt juuri nyt - vaikka Amazon ei vahvista tällaista asia - joka verkkokauppayrityksen toivoo lähellä asia viikkoa. Mikä parasta, he sanovat Amazon voi siirtyä järjestelmän vertaa käyttäjien ladata kappaleita tietokanta nämä sävelet se onnistui lisenssi pitäisi käsitellä läpi - järjestelmä, aivan kuten Sonyn Music Unlimited , jonka ääni on. Sen ei pitäisi tulla yllätyksenä, niin, että lehden lainausmerkit Sony Music puheenjohtaja Martin Bandier sen viimeisessä kappaleessa, joka tekee hänen ilmoitti närkästyksensä Amazon ilmoitukseen kuullut:

"Tämä on vain yksi maa napata. En voi tehdä mitään selvempi kuin. Se on todella epäkunnioittavaa, ja tietysti me käsittelemme kaikki meille vaihtoehtoja."


Mikään kuin hieman valtavirran tiedotusvälineissä auttaa paineen liiketoimintakauppa.

Amazon neuvottelee Cloud Player musiikin lisensointi käsittelee loppujen? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 30 maaliskuu 2011 23:08:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Wall Street Journal | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar