torsdag den 31. marts 2011

Samsung massa tuottaa 22-tuumainen avoin LCD-työpöydän näytön seethes mustasukkaisuudesta

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/31/samsung-mass-producing-22-inch-transparent-lcd-your-desktop-mon/:


He sanoivat he tekisivät sen, ja golly se on lähes täällä - Samsung juuri paljastanut, että sen kokoonpano linjat alkavat suoltaa katso thru tietokoneen näytöt , jotka eivät vaadi virtaa imevät taustavalot toimivat. Valitettavasti se näyttää hämmästyttävän AMOLED lajike on vielä piirustuspöydällä, mutta ympäristön valo-käyttöinen nestekidenäytöt ovat tulossa, Samsung tarjoaa 22-tuumainen, tarkkuus 1680 x 1050 paneelin kontrastisuhde 500:1 aloittaa . Sammy ehdottaa näemme sen HDMI ja USB-yhteensopiva valvoo ja epäilee sitä tulee hyödyntää mainonnassa ja Tele ensimmäinen - joka viittaa tähän näyttö ole halpaa - mutta me kaikki tiedämme todellisen killer app tulee mukava iso kehyksetön kannettavan näyttö . Otamme kaksi, kiitos. PR tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Samsung massa tuottaa 22-tuumainen avoin LCD-työpöydän näytön seethes mustasukkaisuudesta


Samsung massa tuottaa 22-tuumainen avoin LCD-työpöydän näytön seethes mustasukkaisuudesta perin ilmestynyt Engadget Ma, 31 maaliskuu 2011 00:29:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar