torsdag den 1. september 2011

IBM Buys Riskienhallinta Analytics Company Algorithmics For +387.000.000dollari

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/z6yeDqysgZ0/:

Algorithmics

Onko IBM tekee menetetyn ajan? Kun hankkimalla rikollisuuden tiedot intelligence ohjelmistokehittäjä i2 eilen, Big Blue on ilmoittaa toinen ostaa tänä aamuna. Yhtiö ostaa kanadalaisen riskienhallinta Analytics-ohjelmiston kehittäjä Algorithmics varten 387000000 dollaria.


Algorithmics "riski Analytics ohjelmistojen, sisällön ja neuvontapalveluja käyttävät pankkeja, sijoitus-ja vakuutuspalveluja yrityksille auttaa arvioimaan riskejä, sääntelyn vaatimukset ja tehdä enemmän oivaltavia liiketoimintaa koskevia päätöksiä. Periaatteessa ohjelmisto määrittelee hallinnoi ja optimoi yrityksen riskinotto monilla taloudellisen riskin aloilla kuten markkina-, likviditeetti-, luotto-, operatiivisten ja vakuutusriskiä sekä taloudellisia ja lainsäädännöllisiä riskipääomaa.


Yhtiöllä on yli 350 asiakasta, joista 25 on Top 30 pankit ja useat johtavat vakuutusyhtiöt, käytä Algorithmics Analytics-ohjelmiston ja neuvontapalveluja. Asiakkaita ovat Allianz Group, BlueCrest, HSBC, Nedbank, Nomura, Societe Generale, ja Scotia Capital.


IBM kertoo, että yritysosto laajentaa yhtiön liiketoiminnan analysointiin tarjontaa rahoituspalvelualalle. Algorithmics "riski Analytics-ohjelmistoon ja palvelut pariksi riski noudattamista teknologioita IBM osti OpenPages viime vuonna tarjota asiakkaille erilaisia ​​liiketoiminnan analysointiin ohjelmistoratkaisuja.


IBM tekee ison vedon liiketoiminnan analysointiin, ja on viettänyt 14000000000dollari yritysostoihin tämän alan viimeisen viiden vuoden aikana. Ja Big Blue Business Analytics ja optimointi tiimi on enemmän kuin 8000 konsultit mukaan lukien 200 matemaatikkoja yli 500 patenttia ja verkosto analyysiratkaisu keskuksia.


Kuten kirjoitin eilen, tämä on vain yksi kourallinen yritysostojen IBM on tehnyt tänä vuonna. Toisin kuin 2010 (IBM käytti 6000000000dollari hankkia 17 yritystä vuonna 2010), 2011 on melko hillitty vuosi IBM kannalta ostaa yrityksiä. Tämän vuoden ostot kuuluvat kiinteistö ohjelmistoyritys Tririga. Mutta kun otetaan huomioon kahden viime päivän ostojen, ehkä IBM on määrä alkaa shoppailla 2011 jälkipuoliskolla.








Bitdefender lanseeraa Anti-Malware Protection viserrys

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Cj24sRHLB4o/:

bitdefender-bird

"Näitkö tämän kuvan sinusta?" "Katso naamasi tässä pix on korvaamaton!" "LMAO tämä video teistä on hauska!"


Jos olet säännöllinen Twitter-käyttäjä, olet todennäköisesti nähdä tweets kaltaisia ​​selvinneet kuin @ vastausta tai suorat viestit jossain vaiheessa. Ja ehkä tiedätte, ettei klikkaa mukana linkkiä. Loppujen lopuksi ei ole kuva sinusta takana, vain vahingollisia web sivu perustettu rikollinen, joka haluaa huijaus sinua, roskapostin tai pahempaa - tartuttaa tietokoneen haittaohjelmien.


Mutta nyt on työkalu, jonka avulla voit tehdä suojaa nämä asiat uhkia . Bitdefender uusi Safego suojaa Twitter etsii profiilin roskaposti, tietojen kalastelu yritykset ja haittaohjelmien ja ilmoittaa automaattisesti kun uhkia havaitaan.


Samanlainen yhtiön Safego Facebook app , uusi Twitter suojaus (nyt beta), käyttää samaa Anti-Malware ja anti-phishing moottorit skannata URL lähetetty profiiliisi.


Huoltotarkastukset tuntematon käyttäjille ennen kuin teet ne, tarkistaa tilit ihmisiä olet seuraavat ja skannaa suoraan viestit roskapostiksi, epäilyttävien linkkien ja highjacking yrittää. Uhat ovat paremmuusjärjestykseen niiden vakavuudesta kuten punainen, keltainen, harmaa (matala uhka) tai vihreä (ei uhkaa). Valinnainen asetus voi myös varoittaa ystävillesi, jos se havaitsee tilinsä on murtauduttu.


Mutta palvelu pysähtyy lyhyt poistamisen tweets tai unfollowing käyttäjät puolestasi - se ilmoittaa kautta suoran viestin sijaan.



Voit käyttää palvelua, sinun kirjautumalla sisään Twitterin ja valtuuttaa Bitdefender Safego sovellus kuten mitä tahansa kolmannen osapuolen sovellus. Tämän jälkeen voit skannata Twitter käyttäjien profiileja, Twitter aikajanan ja teidän suorat viestit, sekä määrittää tarvittavat asetukset.


App on selvästi sen kehittämiseen aikana, minun täytyy varoittaa. Ensimmäistä kertaa olen kokeillut, oli kysymyksiä aitouden tilini ja olin suunnattu Bitdefender 404 sivua. Mutta sillä sovellus on beta juuri nyt, minun olisi pitänyt Annan sen kulkuluvan kaatua. Se on vakaa tällä hetkellä (jos vähän hidas). Ja, let 's face it, App tarjoaa paljon tarvitaan palvelun roskapostin ohittaa , linkki täytetty sosiaalinen verkosto, joka on nykypäivän Twitter.


Vaikka palvelu ei OK työtä havaita ilmeisiä uhkia, kun alkuperäisen skannaus, olin yllättynyt, että se oli noin iso osu liian. Esimerkiksi se väitti, jotkut Nimetön link-tweeting profiili oli turvallinen, kun se oli selvästi roskapostin bot.


Silti tämä sovellus on merkittävä, koska sen ainutlaatuisuus. Kun olet tarkistanut useita turva-alan yritysten ja niiden kaltaiset tuotteet, lähinnä voisimme keksiä oli McAfee Mobile Security n SiteAdvisor, joka skannaa linkit kaikkiin sosiaalisiin verkostoihin, kuten Twitter. Mutta mikään yritykset liittää oli kuullut omistettu anti-malware app vain Twitter.


Mutta niin kuin mitään tietoturvaan liittyviä, et voi vain luottaa ohjelmistoa yksin tekemään työn puolestasi - sinun tarvitsee käyttää vähän järkeä, too.





Samsung julkistaa Dual-Core Galaxy tab 7,7 ja 5,3 tuuman Galaxy Huomaa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/qV9GanXCcxA/:

Screen shot 2011-09-01 at 9.31.33 AM

Koolla on merkitystä. Älä anna kenenkään kertoa teille erilaisia.


Samsung ymmärtää tämän, ja on näin yrittänyt rakentaa tablet sillä lähes kaikki koko taskussa tai repussa et voi omistaa. Me kaikki tiedämme GalTab 10.1 ja 8.9, mutta tänään jopa pienemmät mallit liittyä pakkaus. IFA konferenssissa Berliinissä, Samsung julkisti tänään Galaxy tab 7,7 ja 5,3-tuumainen Galaxy Huom.


Ja jos jotkut kokomuunnelmasta ei riitä, Samsung on ravistellut myös asioita esille suunnitteluosasto. Kumpikaan näistä nyyppiä muistuttavat hyvin paljon alkuperäistä Galaxy tab 10.1. Se ei ole välttämättä huono asia, nähdä että GalTab on kovassa tulta Apple syytettynä jäljittelemällä iPad "-hahmot." Joka tapauksessa, nämä kaksi liitutaulut Samsungin ovat jotain uutta, ja että kaikki mitä olet koskaan pyydä.


7-incher urheilu Super AMOLED Plus-näyttö, joka on lähes yhtä hyvä kuin se voi saada. Meillä 1.4GHz dual-core käsittely siru konepellin alle, Wi-Fi-kanavan liimaus yhteyden parantamiseksi ja nopeutta, ja tukea HSPA +. 5100 mAh akku on sanonut tarjota jopa 10 tuntia videon toistoa. Aika vaikuttavaa on liuskekivi, että toimenpiteet on 196.7mm x 133mm x 7.89mm, ja painaa alle puoli kiloa (0,73 lbs jos tarkkoja ollaan).



Liuskekivi toimii Android 3.2 Honeycomb ja uusin versio Samsungin TouchWiz UX. 3 megapikselin takana ampuja tulee automaattitarkennuksella ja LED-salama (ja 1080p videon kaappaamiseen), jossa 2 megapikselin eteen päin kamera video chat. Liuskekivi tulee 16GB, 32GB ja 64GB makuja microSD-kortin tuki jopa 32 Gt.


7-incher hienoa, ja olen aina ollut fani tämän kokoluokan liuskekivi. Minulle se on paljon parempi kuin normi iPad-herra 10-tuumainen muodossa tekijä, kun kyse on pelaamista, kuten iPad on vain hivenen liian suuri pitämään yhdellä kädellä. Ainakin minulle. Mutta mitä mielenkiintoisempi on jopa pienempi Galaxy liuskekivi, Samsungin Galaxy Huom.



Huom urheilu 5,3 tuuman Super AMOLED-näyttö, jonka leveys on 110 mm × 58.2mm × 12.3mm. Se on aika pikkuinen varten tablet. Kuten se isoveli, Huom toimii myös 1,4 GHz dual-core prosessori, mutta saa törmäsi alas Android 2.3 Gingerbread sijaan Honeycomb. Kumma kyllä ​​kamera tämä pikku kaveri on parempi kuin 7-tuumainen GalTab, clocking 8 megapikselin takana ja 2 megapikselin edessä. Peruutuskameralle kykenee myös videon kaappaamiseen vuonna 1080.


Huomaa tulee myös varustettu erityinen stylus nimeltään S Pen, jonka tarkoituksena on helpottaa merkitä muistiin tietoja mennä. Onko tämä todella pitää paikkansa, on mysteeri, kunnes saamme käsiimme Huom ja sen kuuluisan S Pen. Huomautus on tukea HSPA + ja WiFi, mutta on myös LTE-yhteensopivaa laitetta.


Nyt saatat ajatella, että 5,3 tuuman näyttö on loukkaamatta älypuhelin turpeesta, mutta aion olla eri mieltä ja tässä syy: Oletko koskaan nähnyt kun joku on Samsung Valaa? Se on 4,5 tuuman näyttö, ja kun kohotti vastaan ​​jonkun kasvot, se näyttää eräänlainen valtava. Mahdollisuudet ovat, älypuhelin näyttöjä saa liian paljon isompi kuin tämä. Ainakin toivomme ei.


Joko niin, nämä pitäisi ravistella asioita hieman vuonna t


Creative pitää puukotus klo MP3 markkinoilla, paljastaa Bantam ZEN X-Fi3

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/01/creative-keeps-stabbing-at-the-mp3-market-reveals-bantam-zen-x/:


Toinen IFA, toinen minuscule ZEN X-Fi mediasoitin. Ja jotenkin he onnistuvat saamaan vähemmän ja vähemmän vaikuttava vuosi vuodelta. Tämä Go 'Round, me tarkastelemme ZEN X-Fi3, varustettu 2 tuuman LCD, 8/16GB sisäistä tallennustilaa, Bluetooth 2.1, sisäänrakennettu mikrofoni / FM radio / kaiutin ja akku kestää jopa 20 tuntia toistettaessa ääni yksin. Kuten ennen ZEN yksikköä, tämä tukee myös monia tiedostomuotoja (FLAC, AAC, MP3, WMA, Audible, jne.), ja niille kosher katseluun Alf uusintoja on peukalon kokoinen paneeli, MPEG-4 / WMV9 / DivX-videotiedostoja myös voitava toistaa. Tämä kaveri teilataan alus lopussa lokakuussa ympäri Eurooppaa, mutta 99,99 dollari (8GB) / 139.99 dollaria (16GB) hintalaput, emme vierasta useimmat ovat varmasti vain keräävät pölyä. Hyi, hyi.

Jatka lukemista Creative pitää viiltävä klo MP3 markkinoilla, paljastaa Bantam ZEN X-Fi3


Creative pitää puukotus klo MP3 markkinoilla, paljastaa Bantam ZEN X-Fi3 alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 01 syyskuu 2011 08:29:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Creative | Lähetä | Kommentit

Sprint kaksinkertaistaa Upgrade maksu 36 dollaria alkaen 9 syyskuu?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/01/sprint-to-double-upgrade-fee-to-36-starting-september-9th/:


On aika joko löytää suosikki nallekarhu tai hyppysellinen muutama sata penniä. Tämän päivän toinen ottelu valitettavaa uutiset tulevat Overland Park, SprintFeed ilmoittaa, että meidän pitäisi ahdin itseämme jälleen vaellukselle Kertakulu 9. syyskuuta. Tällä kertaa se on ah-niin-rakastettu Upgrade Fee, joka on uhri inflaation saada beefed jopa 36 dollaria mistään nykyisistä asiakas, joka haluaa uuden puhelimen, jos olet haluavat uudistaa sopimukset useita linjoja, Sprint on armollisesti valmis korkki maksuja enintään 150 dollaria. On spekuloitu, että nämä kuoppia voi olla jotain tekemistä sen kanssa uusin huhu tulossa ulos Cupertino, mutta se voi myös yksinkertaisesti olla rutiinia politiikan muutosta. Riippumatta motiivi, se tarkoittaa ketään pitämällä ulos toiseksi paras asia pitäisi alkaa etsiä alla jokainen sohvalla tyyny he istuvat, toivoen scrounging jopa muutama ylimääräinen taalaa.

Sprint kaksinkertaistaa Upgrade maksu 36 dollaria alkaen 9 syyskuu? alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 01 syyskuu 2011 08:55:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde SprintFeed | Lähetä | Kommentit

Sony Myy 3D Head-asennettu näyttö

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/SiyHjy47WM8/Sony-To-Sell-3D-Head-Mounted-Display:

vihainen tapiiri kirjoittaa "Sony sanoo, että se alkaa myydä pään asennettu näyttö, joka tarjoaa 3D-teatteri musiikkivideoita, elokuvia ja pelejä, kohdistaminen ihmisiä, jotka haluavat yksinäinen viihde sijaan istuu television ääressä perheen tai ystävien kanssa. Sony Corp sanoi keskiviikkona, että 60000 jeniä ($ A730) "HMZ henkilökohtainen 3D katsoja" on tarkoitus mennä myyntiin 11. marraskuuta Japanissa, ja on suunniteltu Yhdysvalloissa ja Euroopassa, ehkä hyvissä ajoin ennen joulua, vaikka päivämääriä ei ole vielä asetettu. HMZ käyttää Sonyn omaa OLED-näyttö "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Ensimmäinen kokonainen Lizard Genome jaksotettu

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/S4pnmdDi7uM/First-Complete-Lizard-Genome-Sequenced:

iamrmani kirjoittaa kanssa artikkelin International Business Times noin hiljattain geenin sekvensointi lisko. Valitse artikkeli: "Tutkijat ovat onnistuneet järjestyksessä geenien vihreä anole lisko, joka on ensimmäinen ei-lintulajien matelija on sen genomia sekvensoitu kootut. Havainnoista, joita tutkijat ovat saaneet jälkeen kokoamalla ja analysoimalla yli 20 nisäkkäiden genomien, voi mennä pitkälle ymmärrystä kehitys eläimiin ja ihmisiin. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Sony paljasti hinnat ja koot Onko Google TV?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:


Näyttäisi olevan joku yhtiön sisällä, tai ovat tyytymättömiä maksaa ja haluaa pilata yllätys, että yhtiö on valmis tiistai 12. lokakuuta tai oikeastaan ​​on halu kulunut. Miksi? Koska ei vain vuotanut tietoja (joka ei vielä tiedetä, ovatko ne totta) mahdollisista koot ovat Google-TV, mutta myös nimillä on ilmestynyt joka olisi nimeltään mallit kyseessä.


Niiden nimet ovat: NSX-24GT1 24 tuumaa, NSX-32GT1 31 tuumaa, NSX-40GT1 40 tuuman NSX-46GT1, (kyllä, arvasit oikein) on 46 tuumaa. Silti he myös riski, että niiden hinnat olisivat kokonaistyöaika 1300, 1,4 tuhatta ja 1900 dollaria.



Kumma juttu: jos tämä on totta, halvin malli Googlen TV olisi vieläkin kalliimpaa (300 dollaria), että 32-tuuman malli kalliimpaa kuin Sony on ihmisiä heidän luetteloomme.


Viewsonic V3D241wm tietokonenäyttö 3D

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:


Viewsonic ei halua jäädä jälkeen on esitellyt uuden näytön, joka on teknologia hetkellä muodissa 3D.


V3D241wm Viewsonic on 24-tuumainen LED-paneeli, jossa latenssi on 2 ms, 300 cd kirkkauden, kontrastin ja 20.000.000:1 virkistystaajuutta 120Hz, taajuus valmistajasta riippuen nauttia 3D-sisältöä käyttäen polarisoitunut lasit monitorin mukana.



Tällä hetkellä emme tiedä, mitä hinta euroissa, mutta Iso-Britannia myy noin 330 puntaa, mikä valuuttavarantosaamisten olisi noin 376 euroa, vaikka emme voi tehdä tätä hintaa kun saat olla myynnissä Espanjassa.


Lisätietoja | Viewsonic


Samsung Wave 3 käytännön (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/01/samsung-wave-3-hands-on-video/:


Oli tarpeeksi Samsung tänä aamuna? No, miten olisi hieman Samsung, sitten. Myös yhtiön pesula luettelo uusista laitteista on aalto, joka ilmoitti aiemmin tällä viikolla . Wave 3 on korkein lopulla kolme uutta laitteita kuljettavat että nimi, pakkaus pirteä 1.4GHz prosessori, joka näyttää hoitaa tehtäviä helposti. Kuten useimmat muut tuotteiden käyttöön täällä IFA, näyttö on keskeinen laite, loistava 4-tuuman WVGA yksikkö. Myös kuten muukin Samsungin puhelimia, laitteisto on todella mahtava on Wave, kiiltävä näyttö onnittelen harjattua alumiinia takaisin.



Luuri toimii Bada 2,0, mikä tarkoittaa, että emme todennäköisesti nähdä asia Yhdysvalloissa tahansa lähitulevaisuudessa - Samsung on pitkälti peräänny US tukea mobiili käyttöjärjestelmä, mutta se lupaa laajentaa hakemusten valinnassa ulkopuolisilta App kehittäjille. Myös Uusi ohjelmisto edessä on chaton, mobiiliviestinnän palvelu, joka olimme valitettavasti voi antaa pyöriä täällä Berliinissä.



Klikkaa ohi tauko käytännön video.


Jatka lukemista Samsung Wave 3 käytännön (video)


Samsung Wave 3 käytännön (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 01 syyskuu 2011 07:59:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Nokia C5-03, täydellinen älypuhelimen 170 euroa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:


Jo tällä viikolla esittelemme muutamia uutuuksista Suomalainen yritys Nokia. Tällä kertaa se on vaihteessa Nokia C5-03 Nokia vanhempi veli C5, mobiili, ja esitämme jokin aika sitten Gizmos


Nokia C5-03 on ominaista terminaali kevyt (painaa vain 90 grammaa), joka täydentää sen edeltäjä, joissa on kosketusnäyttö ja joitakin muita caracterísitcas jotka tekevät hänestä erittäin täydellinen älypuhelin markkinahintaan tarjotaan, 170 euroa.



Paitsi kosketusnäyttö 3, 2 tuumaa, Nokia C5-03 ominaisuudet 5 megapikselin kamera, jonka avulla video, radio ja GPS-yhteys, Bluetooth, WiFi ja USB.


Mitä muistia, Nokia C5-03 on 40 megatavua sisäistä, jotka voidaan muuntaa jopa 16 Gt, jos käytät microSD-kortin, vaikka sarja sisältää 2 Gb


Koska käyttöjärjestelmä Nokia C5-03 toimii Symbian 1, joka oli tiedossa vasta nyt Symbian S60. Laitteen valikossa on hyvä kokoelma kuvakkeet tarjoavat suoran pääsyn sähköpostitilejä ja sosiaalisia verkostoja.


Jotkin sovellukset kohokohta Nokia C5-03 on pääsy Nokia Music Store ja Ovi Store, josta voit ostaa musiikkia tai mobiilisovelluksia Nokia. Toisaalta, Nokia C5-03 tarjoaa näytön kaikkien Microsoft Office-asiakirjat, PDF-ja zip.


Hinta Nokia C5-03 kun me keskustelimme saat 170 euroa.


Sveitsin Tutkijat yrittää tehdä Rain lasereilla

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/GrO1YTnXdNk/Swiss-Researchers-Try-to-Make-it-Rain-With-Lasers:

Formaggio kirjoittaa "Viime vuonna tutkijaryhmä Sveitsin Geneven yliopistossa oli keksittävä mielenkiintoinen tapa tehdä se sade-ampumalla laserit korkealle taivaalle. Silloin se tuntui science fiction, mutta nyt he ovat yksi askel lähempänä jälkeen joukkue onnistuneesti valmiiksi testejä ympäri Genevenjärven. Valitse artikkeli: "Records 133 tuntia sytytyksen paljasti, että voimakas pulssin laservalon luotu typpihapon hiukkasten että käyttäytyi kuin ilmakehän liima, joka sitoo vesimolekyylejä yhteen pisaroita ja estää ne uudelleen haihduttamalla. muutamassa sekunnissa, nämä kasvoi vakaa pudottaa muutama tuhannesosa millimetrin halkaisijaltaan: liian pieni laskevan vetenä, mutta riittävän suuri kannustaa tutkijoita jatkamaan sitkeästi työtä. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Samsungin NX200 kamera: 20,3 megapikseliä, vaihdettavien objektiivien, Full HD-videota

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/01/samsungs-nx200-camera-20-3-megapixels-interchangeable-lenses/:


Samsung jatkaa kamera ilmoitukset tänään NX200, 20,3 megapikselin vaihdettava objektiivi, joka käyttää yhtiön omaa APS-C CMOS-kenno. Se on myös nopea jatkuva tila, joka ampuu jopa 7 kuvaa sekunnissa ja Full HD-videotallennus, 1920x1080 klo 30p. Jos nämä tiedot eivät riitä, huomaa Laaja ISO-alue, 100-12800, jotka kattavat seitsemän pysähtyy. Saatavuus ei ole ilmoittanut vielä, mutta hinnoittelu pitäisi ajaa noin 900 dollaria ja 18mm-55mm zoom-objektiivi ja kameran salama - monet muut linssit heitetään pois tulevina kuukausina. Anna silmillesi juhla Galleria alla, ja tutustu koko PR tauon jälkeen.


Galleria: Samsung NX200




Jatka lukemista Samsungin NX200 kamera: 20,3 megapikseliä, vaihdettavien objektiivien, Full HD-videota


Samsungin NX200 kamera: 20,3 megapikseliä, vaihdettavien objektiivien, Full HD-videota alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 01 syyskuu 2011 05:00:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Samsung MV800 MultiView kamera käytännön (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/01/samsung-mv800-multiview-camera-hands-on-video/:



Mikään ei ole kaikki, että jännittävää useimmat kohta ja ampua kamerat. Osoitat, ne ampua, Tarinan loppu. Mutta Samsung on ravistamalla asioita kuin myöhään. Ensinnäkin TL220 ja TL225 lisäsi toisen, 1,5 tuuman LCD kameran eteen, muodostavat yhtiön 2009 Uusimmat Dualview kamerat. Emme ole koskaan todella nähnyt kenenkään käyttää niitä kadulla, mutta Samsung reps kiinni siitä, että he ovat olleet ehdoton hitti. No okei sitten. Tänä vuonna CES toi yhtiön kauko-ammunta-käytössä SH100 , jonka avulla voit käyttää Samsung-merkkisten Android älypuhelimen runko, zoom, ja ottaa kuvia yli WiFi. Melko ärsyttävän viive ei tee tätä jymymenestys ominaisuus, mutta silti tämä on melko mielikuvituksellista kamaa.



Nyt tällä viikolla IFA , yritys vain esitteli jälleen täysin alkuperäiseksi (ja käytännön) kamera muotoilua korostaa MV800. Kameran kuvan laatu ei ole paljon puhua (vaikka olemme vain oli mahdollisuus käyttää ennen tuotannon malli), mutta sen MultiView flip-up LCD on tosi fantastinen - aiheessaan, ainakin. 16,1 megapikselin cam koko 3 tuuman kapasitiivinen kosketusnäyttö kääntyy päässä huuhtele takana jopa 180 asteen kulmaan (ja mitä tahansa siltä väliltä), joka mahdollistaa paitsi ampua täydellisesti kehystetty omakuvia, vaan myös olla suora näköyhteys on näytössä, kun ammunta sekä alla, ja silmien tason yläpuolelle. Rakastamme nähdä valmistajien panostavan kirjekuoren kun se tulee innovaatioita, mutta miten 279 dollaria MV800 suorittaa yleistä? Hyppää ohi taukoa meidän vaikutelmia.

Galleria: Samsung MV800



Jatka lukemista Samsung MV800 MultiView kamera käytännön (video)


Samsung MV800 MultiView kamera käytännön (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 01 syyskuu 2011 05:00:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä

Samsungin Smart TV päivitys ominaisuus YouTube 3D videoita

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/01/samsungs-smart-tv-update-will-feature-youtube-3d-videos/:


Tänään IFA 2011, yksi Samsungin monet ilmoitukset on päivitys tissit Smart televisiot joka paikassa YouTuben kirjasto 3D videoita edessä ja keskellä käyttäjien stream. Toistaiseksi yksi suurimmista kysymyksistä 3DTV omistajien on puute sisältöä, mutta koska se aloitti tuki 3D videoita kaksi vuotta sitten , YouTube on kertynyt melkoinen kirjasto sekä ammatillisesti kehitetty sekä käyttäjien tuottaman videoita katseltavaksi. HDTV LG lisätty pääsy sivuston 3D sisältö aiemmin tänä vuonna, ja päivitys on odotetaan ilmestyvän koko Samsung kokoonpanolla koko vuoden 2011 jälkipuoliskolla. Puhuimme yhden insinöörin vastaa alkuperäistä käyttöönotossa YouTuben 3D tukea, Pete Bradshaw, ja hän mainitsi projektin Genesis yhtenä Googlen kuuluisa "20 prosenttia" hankkeita, jotka oli työskennellyt puolella, mutta on nyt laadittu tukemaan ja multiperson joukkueen tueksi, ja nopeasti kasvava joukko katsojia ja sisällöntuottajat videoiden palveluun. Tarkoitus on tehdä katseluun 3D yhtä helppoa kuin katsella jotain muuta, kun käyttäjät elokuvan 3D niiden puhelimeen tai kameralla, he voivat ladata sen YouTubeen ja katsoa televisiosta (tai langattoman laitteen) murehtimatta muotoilu ja teknologian mukana. Olemme edelleen muutaman askeleen päässä ihmelääke, joka poistaa nykyiset esteet laajempaan 3D hyväksyntää markkinoilla, mutta jos olet yksi (ei niin aikaisin tässä vaiheessa) omaksujat kanssa laitteisto käsittelemään sitä, et "ll luultavasti arvostaa jotain, joka tekee enemmän sisältöä saatavissa helposti. Tarkista jälkeen tauko lehdistötiedote ja muutama näyte videoita tarkistaa.

Jatka lukemista Samsungin Smart TV päivitys ominaisuus YouTube 3D videoita


Samsungin Smart TV päivitys ominaisuus YouTube 3D videoita alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 01 syyskuu 2011 05:00:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Redsn0w 0.9.8b7 saa oppitunnin jailbreaking iOS 5 beta 6, iOS 4.3.5 ja 4.2.10

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/01/redsn0w-0-9-8b7-gets-tutorial-for-jailbreaking-ios-5-beta-6-ios/:


Aivan kuten Sn0wbreeze hankkeen redsn0w hiljattain lisätty tuki kytkeä jailbreak IOS 5 beta 6. Vaikka tuki iPad 2 vieläkään ei sekoita, uusin versio - 0.9.8b7 - lisää lisätukea Applen uusin beta alkuperäisen iPad, ja ihmiset on Smash iPhone ovat tarjonneet opetusohjelma niille, jotka liikkuvat tahdissa eri rumpu. Vaikka redsn0w tukee lieka-free ratkaisu iOS 4.3.3, jos haluat nauttia Cupertinoon n tuoreista hedelmistä , sinun tarvitse liittää puhelimen tai tablet tietokoneeseen aina, kun käynnistät laitteen. Lisäksi, vaikka latauslinkit iOS 4.3.5 ja 4.2.10 ovat opetusohjelma, jos et ole kehittäjä, niin sitten on teitä pummata ylös viimeisin beta. Onnea kokeilu.

Redsn0w 0.9.8b7 saa oppitunnin jailbreaking iOS 5 beta 6, iOS 4.3.5 ja 4.2.10 alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 01 syyskuu 2011 02:32:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Smash iPhone | Lähetä | Kommentit

Zero1.tv n Voomote Zapper tuo kauko-ohjattu universaalisuus Ios käyttäjille

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/01/zero1-tvs-voomote-zapper-brings-remote-controlled-universality/:

Jo heinäkuussa, me vilaukselta Voomote One - Zero1.tv n yleiskaukosäädin adapteri iPhone ja iPod Touch käyttäjät. Nyt yhtiö on juuri ilmoittanut ohuempi, iPad yhteensopiva seuraaja sen vieviä reuna, jossa Voomote Zapper. Teilataan ensiesittelyssä IFA myöhemmin tänään, tämä klemmari kokoinen sovitin pitää teidän iDevice n 30-pin liitin, joten voit kauko-ohjata tahansa A / V gadget avulla Zero1.tv ilmaista ja muokattavissa iOS App. Zapper n Room Control-ominaisuuden avulla voit myös luettelon kaikista infrapunalaitteiden sijainnin, halliten samalla useita järjestelmiä yhdellä painikkeen ansiosta yksi näkymä toiminto. Sen iPad optimoitu TV Guide puolestaan ​​voit tulipalon jopa lempiohjelmasi entistä helpommin käyttämällä App n graafisesti-näytössä ohjelma-aikataulut. Vielä ei ole hinnoittelusta tai saatavuudesta, mutta voit zap tiesi aiemmin tauko koko lehdistötiedote.

Jatka lukemista Zero1.tv n Voomote Zapper tuo kauko-ohjattu universaalisuus Ios käyttäjille


Zero1.tv n Voomote Zapper tuo kauko-ohjattu universaalisuus Ios käyttäjät alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 01 syyskuu 2011 03:40:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

NZ laittoman lataamisen Crackdown laki voimassa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/vJ8YQmYx-zA/NZ-Illegal-Downloading-Crackdown-Law-In-Effect:

Ensimmäisen kerran hyväksytty lähettäjä sfranklin kirjoittaa "Tilanne 1 syyskuu keskiyöllä," ketään kiinni lataamalla tekijänoikeuksin suojattua sisältöä laittomasti voisi kohdata sakkoja jopa $ 15000 ja ovat niiden internet katkaista "Uudessa-Seelannissa. Sinun ei edes tarvitse tehdä teko itse . "tilinhaltija on tiedettävä, mitä tapahtuu, vaikka he itse eivät tee mitään verkossa ..." Scary kamaa, vaikka ihmettelen kuinka paljon todellinen täytäntöönpano todennäköisesti tapahtuu. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.