torsdag den 1. september 2011

Samsung julkistaa Dual-Core Galaxy tab 7,7 ja 5,3 tuuman Galaxy Huomaa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/qV9GanXCcxA/:

Screen shot 2011-09-01 at 9.31.33 AM

Koolla on merkitystä. Älä anna kenenkään kertoa teille erilaisia.


Samsung ymmärtää tämän, ja on näin yrittänyt rakentaa tablet sillä lähes kaikki koko taskussa tai repussa et voi omistaa. Me kaikki tiedämme GalTab 10.1 ja 8.9, mutta tänään jopa pienemmät mallit liittyä pakkaus. IFA konferenssissa Berliinissä, Samsung julkisti tänään Galaxy tab 7,7 ja 5,3-tuumainen Galaxy Huom.


Ja jos jotkut kokomuunnelmasta ei riitä, Samsung on ravistellut myös asioita esille suunnitteluosasto. Kumpikaan näistä nyyppiä muistuttavat hyvin paljon alkuperäistä Galaxy tab 10.1. Se ei ole välttämättä huono asia, nähdä että GalTab on kovassa tulta Apple syytettynä jäljittelemällä iPad "-hahmot." Joka tapauksessa, nämä kaksi liitutaulut Samsungin ovat jotain uutta, ja että kaikki mitä olet koskaan pyydä.


7-incher urheilu Super AMOLED Plus-näyttö, joka on lähes yhtä hyvä kuin se voi saada. Meillä 1.4GHz dual-core käsittely siru konepellin alle, Wi-Fi-kanavan liimaus yhteyden parantamiseksi ja nopeutta, ja tukea HSPA +. 5100 mAh akku on sanonut tarjota jopa 10 tuntia videon toistoa. Aika vaikuttavaa on liuskekivi, että toimenpiteet on 196.7mm x 133mm x 7.89mm, ja painaa alle puoli kiloa (0,73 lbs jos tarkkoja ollaan).



Liuskekivi toimii Android 3.2 Honeycomb ja uusin versio Samsungin TouchWiz UX. 3 megapikselin takana ampuja tulee automaattitarkennuksella ja LED-salama (ja 1080p videon kaappaamiseen), jossa 2 megapikselin eteen päin kamera video chat. Liuskekivi tulee 16GB, 32GB ja 64GB makuja microSD-kortin tuki jopa 32 Gt.


7-incher hienoa, ja olen aina ollut fani tämän kokoluokan liuskekivi. Minulle se on paljon parempi kuin normi iPad-herra 10-tuumainen muodossa tekijä, kun kyse on pelaamista, kuten iPad on vain hivenen liian suuri pitämään yhdellä kädellä. Ainakin minulle. Mutta mitä mielenkiintoisempi on jopa pienempi Galaxy liuskekivi, Samsungin Galaxy Huom.



Huom urheilu 5,3 tuuman Super AMOLED-näyttö, jonka leveys on 110 mm × 58.2mm × 12.3mm. Se on aika pikkuinen varten tablet. Kuten se isoveli, Huom toimii myös 1,4 GHz dual-core prosessori, mutta saa törmäsi alas Android 2.3 Gingerbread sijaan Honeycomb. Kumma kyllä ​​kamera tämä pikku kaveri on parempi kuin 7-tuumainen GalTab, clocking 8 megapikselin takana ja 2 megapikselin edessä. Peruutuskameralle kykenee myös videon kaappaamiseen vuonna 1080.


Huomaa tulee myös varustettu erityinen stylus nimeltään S Pen, jonka tarkoituksena on helpottaa merkitä muistiin tietoja mennä. Onko tämä todella pitää paikkansa, on mysteeri, kunnes saamme käsiimme Huom ja sen kuuluisan S Pen. Huomautus on tukea HSPA + ja WiFi, mutta on myös LTE-yhteensopivaa laitetta.


Nyt saatat ajatella, että 5,3 tuuman näyttö on loukkaamatta älypuhelin turpeesta, mutta aion olla eri mieltä ja tässä syy: Oletko koskaan nähnyt kun joku on Samsung Valaa? Se on 4,5 tuuman näyttö, ja kun kohotti vastaan ​​jonkun kasvot, se näyttää eräänlainen valtava. Mahdollisuudet ovat, älypuhelin näyttöjä saa liian paljon isompi kuin tämä. Ainakin toivomme ei.


Joko niin, nämä pitäisi ravistella asioita hieman vuonna t


Ingen kommentarer:

Send en kommentar