torsdag den 1. september 2011

Sonyn uusi E-ja S-sarjan Walkmans saada Music Unlimited ilmaistarjous

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/31/sonys-new-a-e-and-s-series-walkmans-to-get-music-unlimited-fr/:


Niille jotka eivät ole vielä laskeneet iFaithful kannettavaan mediasoittimeen reitti, siellä on aina Walkman. Sony virallisesti paljastettiin päivityksiä, S-ja E-sarjan linja soittimet markkinoille vasta viime kuussa, ja nyt aikoo jakaa ilmaisen kokeiluversion Music Unlimited omistajille NWZ-A860, S760BT ja E460, kun he menevät myyntiin syyskuussa. Streaming palvelu, joka tunnettiin aiemmin nimellä Qriocity, tuo mukanaan luettelo yli 10 miljoonaa kappaletta ja sitä on saatavilla ilmaiseksi 180 päivää, jonka jälkeen se juoksee sinulle $ 3.99/mo varten peruspalvelu ja $ 9.99/mo palkkiota tarjoten. Se saattaa olla liian myöhään peli yhtiö painia takaisin kannettavat soittimet kruunu Mutta hei, et voi vika se yrittää kaunistella MP3-pelissä potti. Virallinen PR odottaa sinua tauon jälkeen.

Jatka lukemista Sonyn uusi, E, ja S-sarjan Walkmans saada Music Unlimited ilmaistarjous


Sonyn uusi E-ja S-sarjan Walkmans saada Music Unlimited freebie alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 31 elokuu 2011 17:31:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar