torsdag den 1. september 2011

Samsung Wave 3 käytännön (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/01/samsung-wave-3-hands-on-video/:


Oli tarpeeksi Samsung tänä aamuna? No, miten olisi hieman Samsung, sitten. Myös yhtiön pesula luettelo uusista laitteista on aalto, joka ilmoitti aiemmin tällä viikolla . Wave 3 on korkein lopulla kolme uutta laitteita kuljettavat että nimi, pakkaus pirteä 1.4GHz prosessori, joka näyttää hoitaa tehtäviä helposti. Kuten useimmat muut tuotteiden käyttöön täällä IFA, näyttö on keskeinen laite, loistava 4-tuuman WVGA yksikkö. Myös kuten muukin Samsungin puhelimia, laitteisto on todella mahtava on Wave, kiiltävä näyttö onnittelen harjattua alumiinia takaisin.



Luuri toimii Bada 2,0, mikä tarkoittaa, että emme todennäköisesti nähdä asia Yhdysvalloissa tahansa lähitulevaisuudessa - Samsung on pitkälti peräänny US tukea mobiili käyttöjärjestelmä, mutta se lupaa laajentaa hakemusten valinnassa ulkopuolisilta App kehittäjille. Myös Uusi ohjelmisto edessä on chaton, mobiiliviestinnän palvelu, joka olimme valitettavasti voi antaa pyöriä täällä Berliinissä.



Klikkaa ohi tauko käytännön video.


Jatka lukemista Samsung Wave 3 käytännön (video)


Samsung Wave 3 käytännön (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 01 syyskuu 2011 07:59:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar