torsdag den 1. september 2011

Microsoftin tulkinta "Ei kompromisseja" on määritelmä "kompromissi"

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/RJ5PGP5sG3U/:

compromise_2

Toisaalta, sinun on annettava Windows Chief Steven Sinofsky hieman tunnustusta, hän on hyvin avoin, aktiivinen, ja mukana vievät Microsoftin paljastus Windows 8. Ja se on hienoa. Mutta toisaalta, joudut ihme, jos hän on parhaillaan haudata itsensä erittäin iso reikä.


Kuluneen parin päivän Internet on päästi kollektiivisen "gasp" at nähdessään uuden Windows Explorer . Joten tänään, Sinofsky on vastannut hänen omat ajatuksensa siitä suunnitteluun Windows 8. Teema hän haluaa lähettää olla hyvin selkeä: "Ei kompromisseja" - hän sanoo sen neljä erillistä kertaa. Valitettavasti teema todellisuudessa tulee koko on päinvastainen.


Kirjoittaa Sinofsky:



Aloimme suunnitella Windows 8 kesällä 2009 (ennen Windows 7 toimitetaan). Alusta alkaen lähestymistapamme on ollut reimagine Windows, ja olla avoin uudelleenarvioimista kaikkein peruselementit käyttäjän malli, alustan ja API, ja arkkitehtuurit tuemme. Tavoitteenamme oli ilman kompromisseja suunnittelu.



Ja:



Miksi ei vain aloittaa alusta tyhjästä? Miksi ei vain poista kaikkia työpöydän ominaisuuksia ja vain aluksen Metro kokemusta? Miksi ei "muuntaa" kaiken Metro? Perustelut "puhtaalta pöydältä" ovat tunnettuja, puolesta ja vastaan. Päätimme ottaa lähestymistapa rakennuksen suunnittelu ilman kompromisseja.



Ja:



Windows 8 on koottu kaikki valta ja joustavuus sinulla on PC tänään kyky uppoutua Metro tyyliin kokemus. Sinun ei tarvitse tinkiä!



Ja:



Meidän malli tavoite oli selvä: ei kompromisseja. Jos haluat, voit vaihtaa saumattomasti Metro tyyli apps ja parannettu Windowsin työpöydälle.



En todellakaan ole varma, että Sinofsky ymmärtää määritelmä "kompromissi". Useat hänen oma kommenttien ihme sama asia. Koska kertaus:



Kompromissitarkistus, substantiivi: Lähi valtion välillä ristiriitaisia ​​mielipiteitä tai toimia saavuttanut yhteisellä toimilupa tai muuttaminen



Um, juuri tämä Windows 8 kuulostaa.


Kuten Sinofsky kuvaa se, Windows 8 tarjoaa sekä perinteisiä Windows kokemus sekä uuden Metro lähtevä tapa, koska he näkivät perusteluja tee sitä molempiin suuntiin. Joten he ... odota sitä ... vaarantuu!


Tämä on tärkeää, koska harvoin tällaiset kompromissit työtä. Kyllä, jokainen haluaa pitää kakku ja syödä sitä. Mutta joskus kun yrität pakottaa tämä epäröinti kasvoissa käyttäjien, olet vaarassa heistä tehdä kolmas valinta: ei.


Kuten Frederic LARDINOIS toteaa :



Kysymys tietenkin on, jos Microsoftin hieman oudolta lähestymistapa Windows 8 käyttöliittymä todella tarjoaa molempien maailmojen parhaat puolet tai jos se vain tarjoaa kaksi täysin irti kokemuksia. Microsoft väittää, että "Windows 8 kokoaa yhteen kaikki valta ja joustavuus sinulla on PC tänään kyky uppoutua Metro tyyliin kokemus." Sekä Microsoft ja Apple, vaikka ovat yrittäneet tätä samaa tapaa niiden media-keskittynyt Media Center ja Front Row aikaisemmat kokemukset ja molemmat eivät onnistuneet vakuuttamaan käyttäjät voivat vaihtaa nämä kaksi liittymää.



Apple tietenkin myös kaksitahoinen lähestymistapa, jossa OS X Lion ja hahmottaminen. Mutta he täysin erillisiä käyttöjärjestelmiin, jotka eivät ole rinnakkain jonakin tiettynä konduktöörien


Ingen kommentarer:

Send en kommentar