torsdag den 1. september 2011

Bitdefender lanseeraa Anti-Malware Protection viserrys

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Cj24sRHLB4o/:

bitdefender-bird

"Näitkö tämän kuvan sinusta?" "Katso naamasi tässä pix on korvaamaton!" "LMAO tämä video teistä on hauska!"


Jos olet säännöllinen Twitter-käyttäjä, olet todennäköisesti nähdä tweets kaltaisia ​​selvinneet kuin @ vastausta tai suorat viestit jossain vaiheessa. Ja ehkä tiedätte, ettei klikkaa mukana linkkiä. Loppujen lopuksi ei ole kuva sinusta takana, vain vahingollisia web sivu perustettu rikollinen, joka haluaa huijaus sinua, roskapostin tai pahempaa - tartuttaa tietokoneen haittaohjelmien.


Mutta nyt on työkalu, jonka avulla voit tehdä suojaa nämä asiat uhkia . Bitdefender uusi Safego suojaa Twitter etsii profiilin roskaposti, tietojen kalastelu yritykset ja haittaohjelmien ja ilmoittaa automaattisesti kun uhkia havaitaan.


Samanlainen yhtiön Safego Facebook app , uusi Twitter suojaus (nyt beta), käyttää samaa Anti-Malware ja anti-phishing moottorit skannata URL lähetetty profiiliisi.


Huoltotarkastukset tuntematon käyttäjille ennen kuin teet ne, tarkistaa tilit ihmisiä olet seuraavat ja skannaa suoraan viestit roskapostiksi, epäilyttävien linkkien ja highjacking yrittää. Uhat ovat paremmuusjärjestykseen niiden vakavuudesta kuten punainen, keltainen, harmaa (matala uhka) tai vihreä (ei uhkaa). Valinnainen asetus voi myös varoittaa ystävillesi, jos se havaitsee tilinsä on murtauduttu.


Mutta palvelu pysähtyy lyhyt poistamisen tweets tai unfollowing käyttäjät puolestasi - se ilmoittaa kautta suoran viestin sijaan.



Voit käyttää palvelua, sinun kirjautumalla sisään Twitterin ja valtuuttaa Bitdefender Safego sovellus kuten mitä tahansa kolmannen osapuolen sovellus. Tämän jälkeen voit skannata Twitter käyttäjien profiileja, Twitter aikajanan ja teidän suorat viestit, sekä määrittää tarvittavat asetukset.


App on selvästi sen kehittämiseen aikana, minun täytyy varoittaa. Ensimmäistä kertaa olen kokeillut, oli kysymyksiä aitouden tilini ja olin suunnattu Bitdefender 404 sivua. Mutta sillä sovellus on beta juuri nyt, minun olisi pitänyt Annan sen kulkuluvan kaatua. Se on vakaa tällä hetkellä (jos vähän hidas). Ja, let 's face it, App tarjoaa paljon tarvitaan palvelun roskapostin ohittaa , linkki täytetty sosiaalinen verkosto, joka on nykypäivän Twitter.


Vaikka palvelu ei OK työtä havaita ilmeisiä uhkia, kun alkuperäisen skannaus, olin yllättynyt, että se oli noin iso osu liian. Esimerkiksi se väitti, jotkut Nimetön link-tweeting profiili oli turvallinen, kun se oli selvästi roskapostin bot.


Silti tämä sovellus on merkittävä, koska sen ainutlaatuisuus. Kun olet tarkistanut useita turva-alan yritysten ja niiden kaltaiset tuotteet, lähinnä voisimme keksiä oli McAfee Mobile Security n SiteAdvisor, joka skannaa linkit kaikkiin sosiaalisiin verkostoihin, kuten Twitter. Mutta mikään yritykset liittää oli kuullut omistettu anti-malware app vain Twitter.


Mutta niin kuin mitään tietoturvaan liittyviä, et voi vain luottaa ohjelmistoa yksin tekemään työn puolestasi - sinun tarvitsee käyttää vähän järkeä, too.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar