torsdag den 1. september 2011

IBM Buys Riskienhallinta Analytics Company Algorithmics For +387.000.000dollari

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/z6yeDqysgZ0/:

Algorithmics

Onko IBM tekee menetetyn ajan? Kun hankkimalla rikollisuuden tiedot intelligence ohjelmistokehittäjä i2 eilen, Big Blue on ilmoittaa toinen ostaa tänä aamuna. Yhtiö ostaa kanadalaisen riskienhallinta Analytics-ohjelmiston kehittäjä Algorithmics varten 387000000 dollaria.


Algorithmics "riski Analytics ohjelmistojen, sisällön ja neuvontapalveluja käyttävät pankkeja, sijoitus-ja vakuutuspalveluja yrityksille auttaa arvioimaan riskejä, sääntelyn vaatimukset ja tehdä enemmän oivaltavia liiketoimintaa koskevia päätöksiä. Periaatteessa ohjelmisto määrittelee hallinnoi ja optimoi yrityksen riskinotto monilla taloudellisen riskin aloilla kuten markkina-, likviditeetti-, luotto-, operatiivisten ja vakuutusriskiä sekä taloudellisia ja lainsäädännöllisiä riskipääomaa.


Yhtiöllä on yli 350 asiakasta, joista 25 on Top 30 pankit ja useat johtavat vakuutusyhtiöt, käytä Algorithmics Analytics-ohjelmiston ja neuvontapalveluja. Asiakkaita ovat Allianz Group, BlueCrest, HSBC, Nedbank, Nomura, Societe Generale, ja Scotia Capital.


IBM kertoo, että yritysosto laajentaa yhtiön liiketoiminnan analysointiin tarjontaa rahoituspalvelualalle. Algorithmics "riski Analytics-ohjelmistoon ja palvelut pariksi riski noudattamista teknologioita IBM osti OpenPages viime vuonna tarjota asiakkaille erilaisia ​​liiketoiminnan analysointiin ohjelmistoratkaisuja.


IBM tekee ison vedon liiketoiminnan analysointiin, ja on viettänyt 14000000000dollari yritysostoihin tämän alan viimeisen viiden vuoden aikana. Ja Big Blue Business Analytics ja optimointi tiimi on enemmän kuin 8000 konsultit mukaan lukien 200 matemaatikkoja yli 500 patenttia ja verkosto analyysiratkaisu keskuksia.


Kuten kirjoitin eilen, tämä on vain yksi kourallinen yritysostojen IBM on tehnyt tänä vuonna. Toisin kuin 2010 (IBM käytti 6000000000dollari hankkia 17 yritystä vuonna 2010), 2011 on melko hillitty vuosi IBM kannalta ostaa yrityksiä. Tämän vuoden ostot kuuluvat kiinteistö ohjelmistoyritys Tririga. Mutta kun otetaan huomioon kahden viime päivän ostojen, ehkä IBM on määrä alkaa shoppailla 2011 jälkipuoliskolla.








Ingen kommentarer:

Send en kommentar