torsdag den 1. september 2011

Zero1.tv n Voomote Zapper tuo kauko-ohjattu universaalisuus Ios käyttäjille

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/01/zero1-tvs-voomote-zapper-brings-remote-controlled-universality/:

Jo heinäkuussa, me vilaukselta Voomote One - Zero1.tv n yleiskaukosäädin adapteri iPhone ja iPod Touch käyttäjät. Nyt yhtiö on juuri ilmoittanut ohuempi, iPad yhteensopiva seuraaja sen vieviä reuna, jossa Voomote Zapper. Teilataan ensiesittelyssä IFA myöhemmin tänään, tämä klemmari kokoinen sovitin pitää teidän iDevice n 30-pin liitin, joten voit kauko-ohjata tahansa A / V gadget avulla Zero1.tv ilmaista ja muokattavissa iOS App. Zapper n Room Control-ominaisuuden avulla voit myös luettelon kaikista infrapunalaitteiden sijainnin, halliten samalla useita järjestelmiä yhdellä painikkeen ansiosta yksi näkymä toiminto. Sen iPad optimoitu TV Guide puolestaan ​​voit tulipalon jopa lempiohjelmasi entistä helpommin käyttämällä App n graafisesti-näytössä ohjelma-aikataulut. Vielä ei ole hinnoittelusta tai saatavuudesta, mutta voit zap tiesi aiemmin tauko koko lehdistötiedote.

Jatka lukemista Zero1.tv n Voomote Zapper tuo kauko-ohjattu universaalisuus Ios käyttäjille


Zero1.tv n Voomote Zapper tuo kauko-ohjattu universaalisuus Ios käyttäjät alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 01 syyskuu 2011 03:40:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar