torsdag den 1. september 2011

Assistly For Salesforce Käynnistää On AppExchange

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/JKEU4sO74zk/:

62667v8-max-250x250

Assistly , pilvi-pohjainen asiakas tukialuksena että tukenaan Bulldoggitapaamiset Capital, Index Ventures, Salesforce, samoin kuin useat muut enkelit ja pääomasijoittajat, käynnisti versio 2.0 sen alustan takaisin heinäkuussa yhdessä liikkuvan pois uuden hinnoittelumallin, joka sisältää täysin varustellun version palvelunsa ilmaiseksi.


Tänään, kesä ominaisuuksia jatkaa koneen pois Assistly, joka ilmoitti tänään, että se olisi lisätä kaksisuuntainen integraatio Salesforce. Assistly varten Salesforce on AppExchange app, että mukaan Assistly blogi , mahdollistaa myynnin ja tuen joukkueita "jakaa täydellisen kuvan asiakkaan" - toisin sanoen, asiakastukea joukkueet voivat nyt nähdä tietoja, kuten asiakkaan yhteystiedot ja tila työskennellessään tapaukset - suoraan Salesforce. App myös integroida Salesforce Chattaajan tehdä helpoksi mukana yksi koko yrityksen asiakaspalvelua, ja käyttäjät voivat lähettää tilapäivityksiä ja luoda sääntöjä automaattisesti Chattaajan viestit asiakastuki tapauksissa ikä.


Kanssa Assistly varten Salesforce, käyttäjät voivat tarkastella yhteystietoja historiaa ja enemmän poistumatta Assistly, ja samoin, asiakastukea joukkueet voivat katsella tietoja Salesforce - kaikki vaivaa tarjotakseen johdonmukaisempaa kokemus asiakkaalle. Organisaatiot voivat sitten käyttää Assistly näyttää missä asiakas on myyntiprosessiin, status tai arvo, että asiakkaan yritys, ja asiakkaan yhteystiedot. Reaaliajassa.


Assistly on ollut käynnissä yhteistyössä Salesforce, ja tämä ilmoitus on looginen extention strategisten investointien Salesforce on tehnyt Assistly - ja osoittaa jälleen kumppanuutta Venäjän muodostaman Salesforce jatkaa lisäämällä tuotteita ja palveluja, jotka täydentävät olemassa olevia palveluja.


Koska käynnistää syyskuussa viime vuoden ja saamassa uutta pääomaa, Assistly on nostettu yrityksiä kuten Yelp, Etsy, 37signals, Pandora, Vimeo, ja Spotify kuin maksavia asiakkaita. Startup laskee myös Mark Kuuban ja David Liu neuvonantajina.


Lisätietoja, katso video alla:













Yritys:

ASSISTLY


Perustamispäivä:

2009

Hauska








Ingen kommentarer:

Send en kommentar