torsdag den 1. september 2011

Sprint kaksinkertaistaa Upgrade maksu 36 dollaria alkaen 9 syyskuu?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/01/sprint-to-double-upgrade-fee-to-36-starting-september-9th/:


On aika joko löytää suosikki nallekarhu tai hyppysellinen muutama sata penniä. Tämän päivän toinen ottelu valitettavaa uutiset tulevat Overland Park, SprintFeed ilmoittaa, että meidän pitäisi ahdin itseämme jälleen vaellukselle Kertakulu 9. syyskuuta. Tällä kertaa se on ah-niin-rakastettu Upgrade Fee, joka on uhri inflaation saada beefed jopa 36 dollaria mistään nykyisistä asiakas, joka haluaa uuden puhelimen, jos olet haluavat uudistaa sopimukset useita linjoja, Sprint on armollisesti valmis korkki maksuja enintään 150 dollaria. On spekuloitu, että nämä kuoppia voi olla jotain tekemistä sen kanssa uusin huhu tulossa ulos Cupertino, mutta se voi myös yksinkertaisesti olla rutiinia politiikan muutosta. Riippumatta motiivi, se tarkoittaa ketään pitämällä ulos toiseksi paras asia pitäisi alkaa etsiä alla jokainen sohvalla tyyny he istuvat, toivoen scrounging jopa muutama ylimääräinen taalaa.

Sprint kaksinkertaistaa Upgrade maksu 36 dollaria alkaen 9 syyskuu? alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 01 syyskuu 2011 08:55:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde SprintFeed | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar