torsdag den 1. september 2011

Windows Phone 7 Connector 2.0 maistuu Mango, tekee näkyviä debyyttinsä Mac App Storesta

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/31/windows-phone-7-connector-2-0-tastes-of-mango-makes-conspicuous/:


Microsoftin Windows Phone 7 Liitin on aina utelias kummajainen vuonna Mac App Storesta . Onhan työkalu on suunniteltu ainoastaan ​​niille, jotka käyttävät OS X ja Windows Phone. Onneksi Ballmer ja yhtiö on mennyt paljon vaivaa, jotta tämä Unholy Union mahdollisimman saumaton, ja sen uusin versio tuo lisätukea Mango laitteiden ja koko joukko uusia ominaisuuksia. Joukossa yhdistelmä on kyky synkronoida Aperturen kanssa, tuoda tiedostoja vetämällä ja pudottamalla ja siirtää soittoääniä (vaikka, että viimeinen ominaisuus on vain Windows Phone 7.5 käyttäjille). Löydät myös parantaa videon muuntaminen, hienostunut varmuuskopiointi ja palautus vaihtoehtoja, ja tuki 13 uutta kieltä. Hei, kukaan sanoi, että oli helppo erottua joukosta, mutta ainakin Microsoft on tehnyt juuri vähän helpompaa.



[Kiitos, David]

Windows Phone 7 Connector 2.0 maistuu Mango, tekee näkyviä debyyttinsä Mac App Store alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 31 elokuu 2011 23:01:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Mac App Store | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar