torsdag den 1. september 2011

Movie Mount kääntyy iPadisi 2 joutui vakavaan video-keitin

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/31/movie-mount-turns-your-ipad-2-into-a-serious-video-making-machin/:

Elokuva Mount

Olemme varmoja olemassa ainakin yksi henkilö siellä, jotka on kutina ampua vene-kuormien videon kanssa iPad 2 . Ehkä jopa lyhytelokuva tai kaksi. Kun huomautin, kuinka hullu olet, saatamme ehdottaa tutkimme jalustaa asennettava tapauksessa kuten Makayama elokuva Mount. Tämä yksinkertainen muovinen runko tuo monia asioita, että orastava iPad videokuvaaja voisi arvostaa, kuten pari kuuma kengät koukkaaminen valojen ja mikrofonien, ja kiinnike linssit, vain jos haluat laajakulmaa tai telekuvauksessa. Voit jopa vaihtaa muuntaminen linssit ja sisäänrakennettu yhdessä lennossa ansiosta liukuvan adapterin. Movie Mount on saatavilla ennakkoon nyt 69,95 dollari, joiden ensimmäiset toimitukset odotetaan aluksen lokakuussa. Ennen kuin menet, tutustu Gallery alla, sekä video-ja PR tauon jälkeen.


Jatka lukemista Movie Mount kääntyy iPadisi 2 joutui vakavaan video-keitin


Movie Mount kääntyy iPadisi 2 joutui vakavaan video-keitin alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 31 elokuu 2011 18:12:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar